Af Sebastian Bjerring Jensen - 18/07-17 07:39

Kvinde anmeldte overfald - blev skudt og dræbt af politietKvinde anmeldte overfald - blev skudt og dræbt af politiet

Øverst fortæller sønnen til den afdøde mor, at han søger svar fra amerikansk politi, fordi han ikke forstår, hvorfor de skød hans mor

Søn fortæller om sin mors død i USA

En australsk kvinde blev lørdag aften skudt og dræbt af en politibetjent i Minneapolis i Minnesota.

Det skriver BBC og flere andre internationale medier.

Flere medier beretter, at den 40-årige kvinde, Justine Damond, kort før midnat lørdag tilkaldte politiet, fordi hun hørte noget larm tæt på sit hus. Da politiet ankom til stedet, gik kvinden ifølge flere vidner ud i nattøj mod politibilen, og det var altså her, hendes liv sluttede.

Kvinden blev nemlig skudt af en af politibetjentene. Angiveligt mens hun talte med de to betjente, der stadig sad i bilen på det pågældende tidspunkt. Mere ved man ikke.

I en video på Facebook-siden Women's March Minnesota fortæller stedsønnen til den afdøde mor, at han søger svar fra politiet, fordi han ikke forstår, hvorfor de skød hans mor:

»Hun troede sikkert, at der var sket noget slemt, og det næste, jeg så ved, er, at de har taget livet af min bedste ven,« siger den tydeligt berørte søn i videoen.

Den amerikanske delstats afdeling for offentlig sikkerhed (BCA) skriver i en pressemeddelelse, at de to betjentes kropkameraer ikke var tændt under episoden, men at man har igangsat en undersøgelse, der skal udrede, hvad der skete lørdag aften, da den 40-årige australske mor blev dræbt.

Den dræbte kvinde boede sammen med sin stedsøn og forlovede, som hun skulle giftes med næste måned.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx