Af - 21/05-16 15:05

Her er de første billeder fra nedstyrtet EgyptAir-flyHer er de første billeder fra nedstyrtet EgyptAir-fly

De egyptiske myndigheder har lokaliseret og taget billeder af de første vragdele fra det nedstyrtede EgyptAir-fly, som torsdag pludselig forsvandt på ruten mellem Paris og Cairo.

Bildstrecke im Grossformat »

Billeder af vragdele med EgyptAir-logo, redningsveste, inderbetrækket fra kabinen samt tøjstykker er blevet offentliggjort af de egyptiske myndigheder.

LÆS OGSÅ: Eftersøgning efter EgyptAir- fly intensiveres i Middelhavet

Billederne er taget, efter man har fisket genstande op fra Middelhavet, hvor man lokaliserede det nedstyrtede EgyptAir-fly, som torsdag forsvandt på ruten mellem den franske hovedstad, Paris, og den egyptiske hovedstad, Cairo. Ombord var 56 passagerer og ti besætningsmedlemmer, som alle menes at være omkommet.

LÆS OGSÅ: Satellitfotos viser ingen tegn på eksplosion på fly

LÆS OGSÅ: Hollande bekræfter flystyrt og udelukker ingen årsag

Tidligere lørdag var der meldinger om, at man havde fundet flyets sorte bokse. Dette afvises dog nu af Egyptens civile luftfartsmyndigheder. Det skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Tre sikkerhedsvagter fløj med forsvundet passagerfly

Ifølge et branchemedie havde sensorer i flyet opfanget røg på et af flyets toiletter kort før styrtet. Flyet fløj ellers helt normalt i 11.000 meters højde, da det pludselig krængede til venstre, siden til højre, og derefter forsvandt uden at nå at udsende et nødsignal.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx