Af - 23/11-15 19:35

Her er den nyeste trend til dit skæg. Var det noget til julefrokost-looket?Her er den nyeste trend til dit skæg. Var det noget til julefrokost-looket?

To amerikanere har startet en skægtrend, der kommer lige i tide til julefrokosterne. Var du i tvivl om, hvordan du skal fange din udkårnes blik i juletiden, så er svaret her

Bildstrecke im Grossformat »

Glitterskæg er det seneste bud på hvordan ansigtsthårene skal styles. I hvert fald hvis man skal følge den trend der breder sig på Instagram lige nu.

Julefrokoster og nytår er over os, og butikkerne bugner med paliet-kjoler og glitter-gevandter til feststemte kvinder. Men hvad gør en festglad mand, der gerne vil skille sig ud, men ikke kan skrue rumpen i et glimtende skrud?
Glimmerskæg! Det er det seneste skud på skægstammen, og det er her du skal sætte ind, hvis du vil sprede lidt juleglimmer og glæde i den kommende tid.

Forskere: Hipstere føler sig truet til at anlægge skæg
Forskere: Hipstere føler sig truet til at anlægge skæg

De to beskæggede amerikanere Jonathan Dahl og Brian Delaurenti har i over et år lagt kunstneriske billeder ud af dem selv og deres skæg på deres instagramkonto The Gay Beards. Nu er en af deres seneste skægideer gået viralt.

Rundspørge: Kvinder vil have mænd med mørkt hår!
Rundspørge: Kvinder vil have mænd med mørkt hår!

Langt over 3000 opslag på instagram med hashtagget #glitterbeard har deres ide affødt, og flere brugere nævner den forestående juletid som en oplagt anledning til at prøve looket af.

365 dage uden en barbering: Tjek lige et episk skæg
365 dage uden en barbering: Tjek lige et episk skæg

Glitter Beards!! If you are curious how we did these, check out the link in our bio ❤️

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Par krævede erstatning for...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx