Af - 23/07-16 18:41

TV: Mand bliver kørt ned af bus - rejser sig og gårTV: Mand bliver kørt ned af bus - rejser sig og går

En video fra Ukraine viser en mand blive kørt over, og rejse sig op som om intet er hændt. Videoen har chokeret folk verden over, da manden angiveligt forsøgte at spare 7 kroner.

Bildstrecke im Grossformat »

Chokerende optagelser viser en mand falde af en bus, og efterfølgende blive kørt over af en minibus. Hændelsen skete i den ukrainske by Zaporizhia, da manden angiveligt forsøgte at spare busbilletten ved at holde fast i bussens bagende.

Det skriver Mirror.

Udtrykket ‘at køre på røven’ fik en ny betydning, da manden mistede sit greb om bussen og faldt ned på vejen.

LÆS OGSÅ: Eksplosion rammer minibus med sikkerhedsvagter i Kabul

I videoen ses manden fortsætte med at holde fast, og blive trukket flere meter, før han igen mister sit greb, og bliver kørt over af en endnu en bus.

Minibussen bremser, men når ikke at stoppe før bilen allerede har kørt manden over. Da føreren af bilen stiger ud for at tilse den formodentlig tilskadekomne mand, er han allerede på benene igen.

LÆS OGSÅ: Danske Rebecca var to meter fra lastbilen: - Det værste øjeblik i mit liv

Da manden angiveligt tjekkede sig selv ind på hospitalet senere på dagen, fandt lægerne kun nogle få blå mærker, og han blev derfor udskrevet.

LÆS OGSÅ: TV: Vanvittige scener fra den nye Fast & Furious 8

Videoen har forarget mange, da den tilsyneladende uovervindelige mand risikerede sit liv for en busbillet til 26 Ukrainske Hryvnias, der svarer til 7 danske kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx