Af - 30/01-16 18:09; Opdateret: 30/01-16 19:46

TV: Ged bor sammen med tiger og frister skæbnen - det skulle den ikke have gjortTV: Ged bor sammen med tiger og frister skæbnen - det skulle den ikke have gjort

Det specielle forhold mellem en ged og en tiger i en russisk safari park er slut, efter geden fristede skæbnen.

Her ses det tidligere afslappede forhold imellem ged og tiger. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I slutningen af november sidste år fandt geden Timur og tigeren Amur sammen i den russiske Primorsky Safari Park. Men nu har forholdet taget en sørgelig drejning.

TV: Dødsdømt ged blev sænket ned til tigeren - men det gik ikke som du tror
TV: Dødsdømt ged blev sænket ned til tigeren - men det gik ikke som du tror

Den søde historie om det anderledes par fik en ærgerlig slutning, da geden på flabet vis gav sig til at stange og sparke Amur, som den nok skulle have haft mere respekt for.

Det umotiverede angreb faldt ikke i god jord gedens roommate:

- [Amur] rejste sig og tog Timur i nakken, som man ville gøre med en killing, og kastede ham op i luften, fortæller Dmitry Mezentsev, der er generaldirektør i parken, ifølge Metro.

TV: Undsluppen tiger skaber frygt
TV: Undsluppen tiger skaber frygt

Angrebet var ikke dødeligt, men de før så gode venner er nu blevet adskilt. Derfor leder safariparken nu efter en kvindelig ged, der kan holde Timur med selskab.

- Vi håber, at folk, der har geder, vil tilbyde kandidater, siger Mezentsev og fortsætter: De kan endda sende billeder af potentielle brude.

Påvirket kvinde bidt af trebenet tiger
Påvirket kvinde bidt af trebenet tiger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx