15/11-15 11:59

Mindst 21 udlændinge blandt de dræbte i ParisMindst 21 udlændinge blandt de dræbte i Paris

En studerende fra Californien, en ældre portugiser og niecen af en chilensk ambassadør er blandt ofrene.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Der var flere udlændinge - men så vidt vides ingen danskere - blandt de mindst 129 dræbte og over 300, der blev såret i Paris fredag aften og natten til lørdag, da formentlig tre grupper af mænd bevæbnet med Kalasjnikov-rifler og bomber gik til angreb på civile mål flere steder i Paris.

OVERBLIK: Det ved vi om terroristerne
OVERBLIK: Det ved vi om terroristerne

Overblik: Terror rammer Paris
Overblik: Terror rammer Paris

Her er en foreløbig oversigt over de udenlandske statsborgere, der er registreret. Listen baserer sig på oplysninger fra medier og myndigheder i Frankrig og i de dræbtes hjemlande:

- Algeriet. To dræbte. Det officielle nyhedsbureau APS citerer diplomatiske kilder for oplysningen om, at der er tale om en 40-årig kvinde og en 29-årig mand.

- Belgien. Mindst tre dræbte, oplyser det belgiske udenrigsministerium.

- Chile. En mand og to kvinder. Den ældste kvinde var niece af Chiles ambassadør i Mexico, mens den yngste var hendes datter.

- Marokko. En dræbt og en såret, oplyser den marokkanske ambassade i Frankrig.

- Mexico. To mexicanske kvinder er blandt ofrene, oplyser Mexicos udenrigsministerium. Begge havde dobbeltstatsborgerskab - den ene havde også spansk pas, mens den anden havde mexicansk-amerikansk statsborgerskab.

- Portugal. To dræbte, oplyser den portugisiske regering. Den ene var 63 år, boede i Paris og blev dræbt nær Stade de France. Den anden var født i Frankrig, havde dobbelt statsborgerskab og blev dræbt på spillestedet Le Bataclan.

- Rumænien. To dræbte, oplyser det rumænske udenrigsministerium.

- Spanien. En 29-årig spansk mand blev ifølge spanske myndigheder dræbt ved koncerten på Le Bataclan.

- Storbritannien. Et bekræftet dødsoffer, men ifølge det britiske udenrigsministerium frygter man, at der kan være tale om "en håndfuld".

- Sverige. En dræbt og en såret. Oplysningerne stammer fra det svenske udenrigsministerium, der dog også siger, at man stadig er ved at få dem bekræftet.

- Tunesien. To søstre, der boede i den franske region Creusot, blev ifølge det tunesiske udenrigsministerium dræbt, da de var i Paris for at fejre en vens fødselsdag.

- Tyskland: En tysk statsborger er blandt de døde, oplyser landets udenrigsministerium ifølge det tyske nyhedsbureau dpa. Ministeriet var ikke umiddelbart i stand til at fastslå om den tyske statsborger var offer eller gerningsmand.

- USA. En studerende fra Californien blev dræbt, oplyser hendes universitet. Der er ifølge Reuters tale om kvinden, der har mexicansk-amerikansk statsborgerskab og derfor også tæller med i Mexicos statistik. Der er rapporter om flere sårede amerikanere.

Folk efterlyser deres elskede med billeder på Twitter
Folk efterlyser deres elskede med billeder på Twitter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx