Af - 29/07-15 11:43

Voldsomme billeder: Her bliver tyrefægter stanget og smadret til blodsVoldsomme billeder: Her bliver tyrefægter stanget og smadret til blods

Spansk tyrefægter vendte ryggen til tyren på det forkerte tidspunkt.

Bildstrecke im Grossformat »

En tyrefægtnings-arena i den spanske hovedstad Madrid dannede søndag ramme om et voldsomt og blodigt drama, der sendte chokbølger gennem publikum.

Tyrefægter Lorenzo Sanchez var i færd med at nedlægge en stor tyr, da han midt i kampens hede vendte ryggen til det aggressive dyr.

Se de voldsomme billeder i galleriet øverst!

Men det skulle den spanske matador komme til at fortryde. I samme øjeblik torpederede den desperate tyr ham nemlig med så voldsom kraft, at Lorenzo Sanchez' krop blev kastet op i luften som en kludedukke.

Skreg af smerte
Skrigende af smerte og sølet til i sit eget blod blev Sanchez efterfølgende presset mod det sandede underlag og stanget i brystkassen, mens han forgæves forsøgte at vriste sig fri.

LÆS OGSÅ: Spansk by giver dyr samme rettigheder som mennesker

Først da en række tililende tilskuere sprang ind i arenaen for at komme den blødende tyrefægter til undsætning, lykkedes det ham at slippe væk med livet i behold.

Ifølge netavisen Huffington Post skulle den uheldige tyrefægter til trods for den livsfarlige episode allerede været blevet udskrevet fra hospitalet.

LÆS OGSÅ: Fransk højesteret skal afgøre blodig hanekamp-strid

Tyrefægtning er ældgammmel tradition i Spanien og en del af landets kulturarv. Men 'sporten' har i årevis mødt massiv kritik og modsand fra dyreværns-organisationer og politikere.

I 2003 lykkedes det at få forbudt tyrefægtning på De kanariske øer og i 2010 i Katalonien.

Se video-klip af det blodige drama her:

LÆS OGSÅ: OPLEV SPANIEN: Drama i blod og sand

LÆS OGSÅ: Tyrekalv tog hævn for sine slagtede forfædre

LÆS OGSÅ: Cyklist stanget ihjel af løbsk kamp-tyr

LÆS OGSÅ: Dette dyreplageri bliver støttet med EU-milliarder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx