Af - 28/08-14 20:27

Dem kan alle vist lære af: Se verdens lykkeligste skilsmisseDem kan alle vist lære af: Se verdens lykkeligste skilsmisse

Et inspirerende nyskilt amerikansk par viser verden, hvordan en skilsmisse skal ordnes uden had.

storybild

Keith Hinson og Michelle Knight viser her, hvordan man går gennem en skilsmisse uden at hænge med mulen. (Billede: Instagram / @hinsonkt)

Vi kender alle til historier om skilsmisser fra helvede, der ender med to mennesker, der hader hinanden som pesten.

Så meget koster verdens dyreste skilsmisse
Så meget koster verdens dyreste skilsmisse

For dem burde Keith Hinson og Michelle Knight fra Florida være rollemodeller. De lagde en skilsmisse-selfie op på Instagram for en uge siden, hvor de viser, hvor smertefri sådan en proces kan være.

Begge viser deres største smil frem, mens de står foran skilsmisseadvokaten og viser de netop underskrevede skilsmissepapirer frem.

- Vi er officielt u-gift. Det her er dedikeret til den mest venlige, respektfulde og kærlige skilsmisse, man kan forestille sig. Vi smiler ikke fordi, det er slut, men fordi det fandt sted, skriver de til billedet via Keiths profil hinsonkt.

Kæledyr bruges som våben i skilsmisser
Kæledyr bruges som våben i skilsmisser

Parret havde været gift i tre år, og flere af deres venner og bekendte kommenterer på, at de er kede af at se dem gå hver til sit. Men de fleste roser, hvordan de skilles som venner.

- Jeg vil ikke lyve. Da jeg læste ‘vi smiler ikke fordi, det er slut, men fordi det fandt sted’, fik jeg lyst til at græde. Men… det er så fedt, at I håndterer det positivt og respektfuldt. Det er så sjændent, skriver brugeren belabak.

Nyt tv-program: Skilsmisseforældre kæmper for børnene
Nyt tv-program: Skilsmisseforældre kæmper for børnene

Skilsmisse-selfien er siden gået viralt på de sociale medier, så måske kan et par eller to derude, der går med tanken om at blive skilt, tage ved lære af Keith og Michelle - og tænke tilbage på de tider, hvor de var glade sammen i stedet for at hade hinanden på fuldt blus.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx