Af Simon Boas - 13/12-17 13:07; Opdateret: 13/12-17 13:21

Hiv-positiv mand solgte sex: 'Vi ved, han har haft mange kunder'Hiv-positiv mand solgte sex: 'Vi ved, han har haft mange kunder'

Manden var ifølge medierne udklædt som kvinde og havde lejet lokaler i Haugeseund.

storybild

Politiet i den norske by Haugesund pågreb fredag en mand, der havde prostitueret sig selv i byen. Under den efterfølgende afhøring fortalte manden, at han var hiv-positivt, og det har nu fået norsk politit til at advarer mandens kunder.

Det skriver flere norske medier, heriblandt VG.

Manden var ifølge medierne udklædt som kvinde og havde lejet lokaler i Haugeseund, og det vides ikke, om manden selv eller kunderne har gjort noget for at forhindre eventuel smitte, og det vides derfor heller ikke, om manden har smittet nogen.

»Vi ved, at han har haft mange kunder og har været her i byen både tidligere i år og sidste år,« siger Pål Gjil, fungerende direktør for operationel udenrigskontrol i Haugesund, til VG.

Politiet håber nu, at de personer, der har købt sex af manden vil søge læge, så man kan nå at forhindre, at flere skulle blive smittet med virussen.

»Selv om man har beskyttet sex, kan man aldrig være sikker på at undgå at blive smittet. Man bør passe på og overveje, hvilke konsekvenser køb af seksuelle ydelser kan få,« lyder det videre fra Pål Gjil ifølge Dagbladet.

Ifølge VG har manden solgt sex via annoncer på nettet, og han skulle angiveligt have 'opereret' i både sit hjem og på hotelværelser rundt om i byen.

Manden har ikke opholdstilladelse i Norge, og han vil derfor blive udvist, lyder det videre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forsker dræber udbredt myte om...
bt.dk
SKAM-instruktør vækker opsigt med...
bt.dk
Tv-kanal relancerer ikonisk tv-program
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx