Af Webstud/AS - 31/05-17 13:21

Kan du ikke få fat i Supreme-tøj? Her er årsagenKan du ikke få fat i Supreme-tøj? Her er årsagen

Størstedelen af os køber tøj i en normal butik, men der findes butikker, hvor du ikke sådan lige kan vade ind og købe ind. Det har to amerikanere udnyttet på en kontroversiel måde.

Bildstrecke im Grossformat »
En Money Gun inklusiv $1000 i Supreme-dollars, så du lettere kan distribuere dine småpenge. Klik videre og se kollektionens danske hemmelighed! Her er de. Supreme/B&O PLAY H4 Wireless Headphones. De kan angiveligt spille i 19 timer. Fik vi sagt, at de postkasserøde hovedtelefoner nok bliver ret dyre?... ...og at du også kan få dem i sort? Det er ikke første gang, at Supreme udgiver enheder i samarbejde med B&O. Denne højtaler, fra sidste års vinterkollektion, koster 2200 kroner som standard hos B&O, men efterspørgslen på de rød/hvide farver sparker prisen op på 5000 kroner i videresalg. Klik videre og se de mange andre fede accessories fra kollektionen! Ellers kan amerikanerne måske friste med en mini-motorcykel? Går du tit ud for strøm? Oplad din telefon med stil - Supreme Powerbank. Simpelthen et kort til de første to ture i metroen. Hvis du har nogle sjove ting at måle, bliver det lidt sjovere med sådan et målebånd. Mangler du plads? Opbevar dit grej i denne kasse, der nok koster flere tusinde. Kun ægte Supreme-fanboys drikker vand af et Supreme glas (der desuden koster 15 kroner stykket uden logo - vi tør ikke tænke på hvad de koster med logo) En lækker lille lommelærke. Træt af Trump? Bær dette "Fuck the president"-badge for at vise alle andre, at du mener nøjagtig det samme som alle andre. Hvis du til gengæld elsker Obamz, invester i denne jakke! Du kan også spille skak på din stol. Eller opfinde en sjov kombination af beer pong og skak.... Skulle det være en pillebakke? Eller en skjorte, der viser, at du kan lide piller? ....eller fire? Der er naturligvis også godter til skatere. Og lidt til badboys, der gerne vil gå med kniv, men også vil have en sej Supreme-nøgle. En uægte pelsfrakke i en hidsig rød, der med sikkerhed får hele klubben til at tro, at du er alfons. Tilføj gerne denne guldkæde, for at fuldende 'the pimp look'.

Supreme udgav for nyligt en forårskollektion. Klik gennem galleriet og se den

Når Supreme om torsdagen lancerer nyt kluns, skaber det milelange køer foran alle deres butikker - fra Japan til Los Angeles. I de lande, hvor der ingen butikker er, sidder kunder klar med kortet og F5-knappen i håb om at få noget fra kollektionen.

Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv
Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv


Modsat de fleste andre online butikker, er det dog langt fra sikkert, at man får mulighed for at købe noget. For ikke nok med at der er mange tusinde om buddet, kæmpes der også mod en uretfærdig modstander: robotter.

Nu kan du forudbestille sommerens lækkerier fra Supreme x Louis Vuitton
Nu kan du forudbestille sommerens lækkerier fra Supreme x Louis Vuitton

Det amerikanske tech-medie Wired har talt med Matt og Chris fra Supreme Saint. De udvikler software, der ved udgivelsen af det eftertragtede tøj automatisk vælger dine foretrukne varer på et splitsekund og sikrer dig en fyldt indkøbskurv.

Et opslag delt af YSA PÉREZ (@ysaperez) den

Streetwear-mærke laver ny forårskollektion med The North Face
Streetwear-mærke laver ny forårskollektion med The North Face

Den amerikanske tøjbutik med ikonisk status lader sig dog ikke snyde af ‘indkøbs-robotterne’. Ved årets kollektioner har de banlyst IP-adresser, der forbindes med snyd ligesom kunder skal bekræfte deres identitet.

Medie: Supreme solgt for milliarder til kendt modehus
Medie: Supreme solgt for milliarder til kendt modehus

Men Supremes modangreb skræmmer ikke Matt og Chris. De bliver blot ved med at optimere deres program, for der er en god grund til at blive ved, fortæller Chris tech-siden Wired:

- Der vil altid være et smuthul.

Et opslag delt af YSA PÉREZ (@ysaperez) den

h/t: Euroman.

LÆS OGSÅ: Denne Supreme x Louis Vuitton-kuffert er en af de dyreste nogensinde

LÆS OGSÅ: Supreme x Louis Vuitton bekræftet

LÆS OGSÅ: Sådan får du fat i verdens mest eftertragtede kollektion

LÆS OGSÅ: Først sagsøgte de dem: Nu indgår Louis Vuitton samarbejde med Supreme

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Bendtner hylder sin læremester: Han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx