Af - 15/03-16 19:26

4-årig misbruger 15 børn i børnehave: - Det er helt normal adfærd4-årig misbruger 15 børn i børnehave: - Det er helt normal adfærd

Man kendte til det, men kaldte det for en normal del af drengens udvikling.

Bildstrecke im Grossformat »

En australsk mor fortæller, at hendes barn er blevet misbrugt seksuelt af en fireårig dreng.

Det samme er mindst 14 andre børn, selv om pædagoger og myndigheder kendte til problemet, greb de ikke ind.

Morens beretning bliver bakket op af en tidligere professor.

Det skriver Daily Mail.

En sydaustralsk mor er forfærdet over, hvordan myndighederne har tiet klager om misbrug af helt små børn ihjel. Det sker på trods af anmeldelser om overgreb både oralt og analt, der blevet begået af en bare fireårig.

Fanget på skjult kamera: Anmeldt for sex med delfin
Fanget på skjult kamera: Anmeldt for sex med delfin

- Mit barn er gentagne gange blevet misbrugt og det blev ignoreret, fortæller moren til det australske medie Adviser.

Den tidligere professor i børns udvikling, Freda Briggs, har også fremhævet eksemplet, hvor den fireårig har forgrebet sig på mindst 15 elever siden foråret 2015. Det gør hun i en skrivelse til senatet, hvor hun skyder skylden på tilgængelig porno på internettet.

- Personalet har angiveligt ignoreret anal- og oralsex ledsaget af trusler om at holde mund, de har slået det hen med, at der er tale om 'normal udviklingsadfærd,' skriver professor Briggs.

Patient: Læge var besat af sex med mig
Patient: Læge var besat af sex med mig

I dag har flere af de misbrugte børn flyttet børnehave. Den fireårige, der har stået for overgrebene, er kun blevet begrænset på én måde. En ansat har fået det som sit fuldtidsarbejde at sørge for, at den fireårige ikke forulemper flere børn.

En familie, der flyttede deres misbrugte barn til en børnehave hele 240 kilometer væk foreslog, at myndighederne fjernede barnet fra institutionen indtil en psykolog ville stå inde for, at han var klar til at vende tilbage. Det blev afvist, da man ikke kunne tvinge familien til at få drengen i behandling.

Den anonyme mor mener dog ikke, at det er den fireårige eller hans familie, der er problemet. Hun skyder skylden på systemet, der ikke har taget hånd om problemet.

Præst gjorde 20 kvinder gravide: Helligånden bad mig om det
Præst gjorde 20 kvinder gravide: Helligånden bad mig om det

- Det, som mit barn har fortalt, har hjemsøgt vores familie lige siden, siger hun.

Den sydaustralske styrelse 'The South Australian Department for Education and Child Development' har sat højtstående embedsmænd på sagen, der arbejder sammen med de involverede familier for at kaste lys over sagerne.

- Styrelsen behandler upassende seksuel adfærd med største alvor, og enhver hændelse bliver undersøgt og behandlet direkte af vores ansatte, siger en talsmand til Daily Mail Australia.

Far dømt for groft misbrug af døtre på 12 og 14 år
Far dømt for groft misbrug af døtre på 12 og 14 år

Den tidligere professor arbejder sammen med styrelsen, men forklarer, at hun mener at overgrebene er et eksempel på, hvad der også sker andre steder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe menneskejagt i gang: Politiet...
bt.dk
Her er BTs karakterer: Vejret var...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx