Af - 11/11-15 14:45; Opdateret: 11/11-15 15:06

Blogger afslører: Derfor danner stjerner parBlogger afslører: Derfor danner stjerner par

Den ærlige Instagram-stjerne Essena O'Neill mener, at der kan være en skjult agenda bag mange smukke 'stjerne-par' på de sociale medier.

Essena O'Neill video, hvor hun fortæller, at hun har fået tilbud om at være i et 'online-forhold' for at tjene flere penge. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Instagramstjernen Essena O'Neill overraskede i sidste uge sine mange tusinde følgere ved at afsløre hemmeligheden bag 'sit perfekte Instagram-liv'.

Hun var træt af det evige pres, der lå på hende - og derfor besluttede hun at fortælle sandheden bag det glimtende ydre.

TV: Alanis Morissette synger opdateret version af hittet 'Ironic'
TV: Alanis Morissette synger opdateret version af hittet 'Ironic'

Nu er både hendes Instagram-profil og YouTube-kanalen, hvor hun postede en video hvori hun forklarede, hvorfor hun valgte at droppe de sociale medier, væk. I stedet bruger hun sin hjemmeside til at komme ud med sine budskaber.

Her anklager hun ifølge DailyMail 'stjerne-par' på de sociale medier for at være fake - hun siger endda, at hun er blevet tilbudt et 'online-partnerskab' af en mandlig model for at skabe mere 'hype'.

Kan du genkende denne superstjerne uden makeup?
Kan du genkende denne superstjerne uden makeup?

Ifølge Essena O'Neill begyndte modellen først at like hendes billeder - og allerede her gav det opmærksomhed. Efter noget tid tog han kontakt, og bad hende sende et par billede af sig selv.

Efter lidt snak frem og tilbage foreslog han, at de blev et 'online-par'.

- Han sagde, at det ikke var uhørt i branchen at gøre sådan noget - og at det faktisk var rigtig smart. Han bad mig tænke over det som et forretningsforslag, siger hun i videoen, som hun har kaldt 'Love gets likes'.

Ny Snapchat-virus kan smadre din telefon - sådan undgår du den
Ny Snapchat-virus kan smadre din telefon - sådan undgår du den

Herudover forklarede han, ifølge Essena O'Neill, at mange andre par gør det, og at det giver gratis rejser, kunne give dem begge en stor bunke nye følgere - og så kunne de lave YouTube-videoer sammen og dermed tjene millioner af dollars.

- Det chokerede mig, da det gik op for mig, at han kun tog kontakt til mig, fordi jeg havde mange følgere, var en stor online-personlighed og så smuk ud på billeder, lyder det fra Essena O'Neill i videoen.

LÆS OGSÅ: 17-årig fængslet for afpresning på Snapchat

LÆS OGSÅ: Se videoen: Krøllerne er væk - Her er Christophers nye 90'er frisure

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx