Af - 31/07-16 17:20

I dag er der en helt særlig grund til at have sexI dag er der en helt særlig grund til at have sex

Der er en ekstra god undskyldning for at få dyrket noget lagengymnastik i aften.

Bildstrecke im Grossformat »
Flere studier - blandt andet - viser, at kvinder har lettere ved at opnå orgasme, når de føler sig elsket af deres partner. Så derfor bør der ikke spares på romantikken. Lidt stearinlys og nogle oprigtige, søde komplimenter er en god start. Dette punkt kender de fleste nok til, omend det alligevel ofte bliver forsømt. Men et langt og sensuelt forspil er for nogle kvinder et must, hvis det skal føre til en orgasme. Så behold lige undertøjet på i lidt mere end to minutter, inden det for alvor begynder at gå løs. For kvinder findes der flere forskellige slags orgasmer, og nogle er lettere at opnå end andre. Så hvis det ikke lykkes at give hende en orgasme via hendes g-punkt, så prøv i stedet med oralsex. Men vent med at gå direkte til klitoris. Prøv i stedet at tease lidt ved at kærtegne de mange følsomme områder, der er dernede - så skal hun nok blive vild i varmen. En stor anke hos mange kvinder er, at deres mandlige partnere ofte er alt for stille under sex. Og det kan da også godt være en anelse akavet at skulle fremprovokere mærkelige lyde - men hun nyder det altså mere, hvis hun kan mærke og høre, at du tænder på hende. Så giv det en chance. Men lad for Guds skyld være med at lægge ud med noget a la det, du har hørt ham den halvfede fra Backdoor Sluts 9 råbe ind i pigernes ører. Vær blid og sensuel i stedet. Skal det gå langsommere? Hurtigere?. Kan du lide det?. Er det her o.k.?. Det skal selvfølgelig ikke være en hel spørgetime, men det skader altså ikke at spørge lidt ind til, om din partner kan lide, hvad der foregår. Det går i øvrigt begge veje.

Måske behøver du ikke en særlig anledning til at hive din kæreste/bolleven/one-night-stand med i seng - men hvis det alligevel kniber med at overtale ham eller hende, kan du prøve at fortælle, hvilken dag det er i dag.

Ni myter som kvinder altid hører om sex
Ni myter som kvinder altid hører om sex

Sådan påvirker det dit humør at have mere sex
Sådan påvirker det dit humør at have mere sex

I dag - den 31. juli - er det nemlig national orgasme-dag i England. Sådan en dag har vi danskere imidlertid ikke herhjemme, så hvis der skulle være et godt tidspunkt at stå sammen med vores britiske brødre og søstre i sympati - så må det være i dag.

Hvis du er en mand, er det sandsynligvis ikke det store problem at opnå klimaks gennem sex, men for visse kvinder er det en anden sag. Amerikanske studier har vist, at for hver orgasme en kvinde får, får mænd tre.

Naturen ophidser Mathias - får orgasme af at sidde på sten
Naturen ophidser Mathias - får orgasme af at sidde på sten

Folk afslører hvad de råber lige efter en orgasme
Folk afslører hvad de råber lige efter en orgasme

Klik igennem galleriet i toppen og få fem gode råd til, hvordan hun rammer ‘the big O’ i aften.

H/T: The Sun.

Størrelsen ER afgørende- men ikke på den måde, du tror
Størrelsen ER afgørende- men ikke på den måde, du tror

Forskere: Derfor er sex-orgasme sundere end onani
Forskere: Derfor er sex-orgasme sundere end onani

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx