Af Heidi Pedersen - 22/08-17 23:26

Utroligt! Én kvinde oplevede tre terrorangreb på tre månederUtroligt! Én kvinde oplevede tre terrorangreb på tre måneder

Terrorangrebet i Barcelona i torsdags var det tredje angreb, som en australsk kvinde på bare tre måneder blev involveret i.

storybild

Turist fra Australien, Julia Monaco, har været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt hele tre gange i de seneste tre måneder. Foto: Privatfoto.

Den 26-årige kvinde, Julia Monaco, oplevede det som et 'sandt helvede', da hun torsdag i den forgangne uge blev vidne til endnu et terrorangreb i Europa. Her pløjede en hvid varevogn gennem menneskemængden og dræbte 13 og sårede mere end 100 mennesker. Kvinden måtte løbe for sit liv og gemme sig inde i en butik i frygt for gerningsmænd.

Men angrebet i Barcelona er ikke de første, som Julia Monaco oplever på sin rejse gennem i Europa. Hun var også vidne til terror i London, da tre mænd gik amok med knive og stak tilfældige mennesker ned på Borough Market i starten af juni i år.

Og som om det ikke var nok: nogle dage senere efter angrebet i London i juni måned var hun også på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, da en politimand i Paris blev slået ned med en hammer foran turistattraktionen Notre Dame.

Trods de chokerende oplevelser har hun ikke ønske om at komme tilbage til Australien lige foreløbig. Det fortalte hun til engelske Metro kort efter angrebet i Barcelona i Spanien.

»Jeg er en smule rystet, og det var bestemt ikke sådan, jeg havde forestillet mig, min dag ville forløbe. Men jeg har ikke lyst til at tage hjem. Jeg har lyst til at blive og ikke lade terroristerne vinde. Jeg skal se de ting, jeg er kommet for at se,« sagde hun til avisen.

 

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx