Af - 01/03-17 08:07

TV: Stod til at arve milliardfirma: Slog tre personer ihjel med 200 km/tTV: Stod til at arve milliardfirma: Slog tre personer ihjel med 200 km/t

En græsk rigmandssøn er havnet på forsiden af mange aviser, efter han med al for megen fart kørte galt, og slog tre personer ihjel.

En græsk ungkarl slog sig selv og tre andre mennesker ihjel, da han med 200 kilometer i timen mistede kontrollen over sin lånebil. Nu florerer en video af den voldsomme hændelse på nettet, skriver Daily Mail.

Uheld med lastbil spærrer motorvejen
Uheld med lastbil spærrer motorvejen

I det korte videoklip ses en sportsvogn, der angiveligt var en Porsche, med fuld fart brage ind i en parkeret bil og en bygning, før de eksploderer i en gigantisk ildkugle.

Bag rattet sidder den 24-årige Iorgis Vakanis, som var taget hjem til Grækenland for at holde ferie fra sit skoleophold i USA. Her havde han lejet en hurtig bil, og taget en passager med ud for at ræse en tur.

Snedækkede veje fik flere bilister på glatis i nat
Snedækkede veje fik flere bilister på glatis i nat

Med op mod 200 kilometer i timen mister han herredømmet over bilen, der rammer en parkeret bil på en rasteplads, hvor en 33-årige kvinde og hendes tre-årige søn sidder og venter på, at familiefaren har været på toilettet.

Han vender tilbage til et frygteligt syn; konen og barnet torpederet af en bil og dræbt.

U-vending gik grueligt galt - seks personer kommet til skade
U-vending gik grueligt galt - seks personer kommet til skade

Føreren af bilen, som også døde i uheldet, stod til at arve supermarkedskæden Jumbo efter sin far. Kæden havde ifølge Daily Mail et overskud på mere end 5,5 milliarder kroner i år 2015.

Politiet efterforsker stadig sagen, da ‘det lader til, at bilen har kørt meget hurtigere end de tilladte 120 kilometer i timen’.


LÆS OGSÅ: Trafikuheld skaber lang morgenkø på sjællandsk motorvej

LÆS OGSÅ: Wow! Far med vilde reflekser redder sine børn fra alvorligt uheld

LÆS OGSÅ: Cyklist kørt ned af bil i voldsomt uheld i Nordjylland

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx