Af Joy Fryd Larsen - 05/07-17 11:28

Se billedet: Det er en luftmadras, men det ligner noget HELT andetSe billedet: Det er en luftmadras, men det ligner noget HELT andet

"Fokusgruppe. Dette kunne have været undgået med én fokusgruppe (af kvinder)"

storybild

Man kan kun gisne om, hvordan firmaet Aquarias brainstorm foregik, da de skulle finde på form og farve til 'Pasadena Pool Float', der er en luftmadras til poolen. Med produktets ovale form og hvide farve er der flere, der synes, at poolmadrassen mest af alt ligner et kæmpemæssigt hygiejnebind.

Billedet blev oprindeligt uploadet på onlineforummet Reddit, hvor det hurtigt fik succes. Kort tid efter fandt fotoet vej til Twitter med teksten 'Fokusgruppe. Dette kunne have været undget med én fokusgruppe (af kvinder)', hvor det i skrivende stund har fået over 30.500 retweets og over 116.400 likes:


Reaktionerne på det særprægede design er mange. En Twitter-bruger beder til, at nogen køber hygiejnebindsmadrassen og medbringer en anden badeanordning, der ligeledes har været gået viralt, fordi den med sine to skriglyserøde 'læber' ligner noget, der må være op til læserens fri fantasi at bedømme:


Ingen kan gætte hendes alder: Nu afslører hun sin hemmelighed
Ingen kan gætte hendes alder: Nu afslører hun sin hemmelighed

En anden bruger spørger nysgerrigt, hvor høj en sugeevne det flydende bind har:


Andre produkter med samme pudsige ligheder har også fundet vej til tråden, som for eksempel Tesla-logoet, der godt kan minde lidt om en livmoder, skriver en bruger:


Er der noget om snakken, synes du?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye detaljer i Ståles 'kedelige...
bt.dk
Kvinde og dreng fundet liggende i...
bt.dk
Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx