Af - 10/04-16 15:26

Han kommer aldrig til at bruge sit numsehul igen: Nu tager han 'afsked' med manérHan kommer aldrig til at bruge sit numsehul igen: Nu tager han 'afsked' med manér

32-årig mand skal have syet sit numsehul sammen, men inden da, sørger han nu for at han afsked i en bizar pølse-mission

storybild

Paul Silver har sat sig for at prøve nogle af de fineste toiletter i London af, inden han skal have syet sit numsehul sammen.

Hvad ville du gøre, hvis du kun havde én måned tilbage at skide i?

Det er der nok ikke ret mange der har reflekteret over. Men det har britiske Paul Silver været nødt til. Han har nemlig tarmsygdommen chron's disease.

- Det betyder i bund og grund, at jeg svinger mellem virkelig forstoppet og.. virkelig det modsatte. Siger den nu 32-årige brite, der har haft sygdommen siden han var 12 til Vice.

For Paul Silver betyder det også, at han ikke kommer ret meget ud, da han aldrig ved, hvornår han lige pludselig får brug for et toilet.
Hver uge går han til lægen og med få års mellemrum skal han opereres og have klippet lidt af sine tarme.

Prinsesse fik specialbygget toilet til rejse: Så dyrt var det
Prinsesse fik specialbygget toilet til rejse: Så dyrt var det

Den 21. april skal briten have lavet en operation, der fjerner hans tyktarm, og syer hans rektum sammen. I stedet får han en lille stomipose, som han skal tømme i toilettet en gang imellem. Men det betyder altså med andre ord, at han aldrig mere skal opleve at.. Ja. Skide ud af sin numse igen.

Men inden det sker, så har han sat sig for at for, at hans røv skal forkæles de fineste steder i London. Og han leder efter hjælp til at finde og få adgang til fine steder.

Derfor bør du ikke låse døren til toilettet
Derfor bør du ikke låse døren til toilettet

Det startede som en joke, at han da skulle have sin sidste 'skider' på et toilet med udsigt fra The Shard, som er en smuk skyskraber i London. Nu har han krydset den høje glasbygning af sin 'pølle-liste', og håber at nå flere inden operationen.

- Det gør de næste uger, der egentlig ville være fulde af angst og usikkerhed, en smule sjovere. Jeg ved at der er mange der griner af mig, og med mig. Men jeg prøver at sørge for at de griner MED mig, mere end AD mig. Jeg ser det sådan her: jeg har mistet min værdighed på det her emne for længst, så nu er jeg bare glad for at jeg kan have lidt sjov med det, siger Paul Silver.

Christina kan ikke gå nogen steder uden at have et toilet i nærheden
Christina kan ikke gå nogen steder uden at have et toilet i nærheden

Den ublu brite glæder sig til at kunne besørge smertefrit, men har dog også gjort sig nogle overvejelser omkring operationen.

- Jeg har tænkt en underlig tanke. Jeg er hetero, og har aldrig prøvet analsex. Men nu vil den dør jo aldrig være åben igen, og hvad så hvis jeg misser en fantastisk oplevelse? Alt det her ville garanteret være meget sværere, for en homoseksuel fyr, med al respekt, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Stor guide: Sådan kan du lindre dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx