Af - 11/04-17 06:47

Seksårig dreng forsvandt for næsten 20 år siden: Nu kommer faderen med en grufuld oplysningSeksårig dreng forsvandt for næsten 20 år siden: Nu kommer faderen med en grufuld oplysning

Faderen til en 6-årig dreng fra Hawaii, der forsvandt for næsten 20 år siden, har erklæret sig skyldig i drengens død. Nu skal han lede politiet til sønnens lig.

storybild

(Billede: IRIS)

Ifølge det hawaiianske nyhedsmedie Hawaii Tribune Herald erklærede Peter Kema Sr. sig i onsdags skyldig i manddrab i sagen om sin søn, Peter 'Peter Boy' Kema Jr., som forsvandt tilbage i 1997.

På Hawaii straffes manddrab med op til 20 års fængsel, men hvis Peter Kema sr. hjælper politiet med at finde sin søns lig, kan han blive prøveløsladt efter seks år og otte måneder.

Mistede sin far i 9/11-angrebet: Nu er hun selv død i tragisk pandekage-ulykke
Mistede sin far i 9/11-angrebet: Nu er hun selv død i tragisk pandekage-ulykke

Anklagerne mener, at Kema misbrugte sin søn, og at den 6-årig dreng døde som følge af skader, som faderen pådrog ham. Angiveligt døde drengen af en alvorlig infektion i et betændt sår på armen, fordi hverken Peter Kema Sr., eller hans kone, Jaylin Kema, søgte medicinsk behandling for drengens skader.

Tragisk hændelse var med til at forme Morten Olsen
Tragisk hændelse var med til at forme Morten Olsen

Ifølge Associated Press, erklærede drengens mor sig for fire måneder siden medskyldig i drengens død. Dengang fortalte myndighederne, at hun og hendes mand misbrugte deres søn. Hun siger, at hun ikke kørte sin søn på hospitalet, fordi hun var bange for, hvad hendes mand ville gøre ved hende, hvis hun afslørede misbruget.

Mellem maj og juni 1997 så parrets dengang 4-årige datter angiveligt Jaylin Kema forsøge at genoplive Peter Boy. Senere så hun hendes brors lig i en kasse.

Peter Kema sr. har fortalt myndighederne, at han efterlod sin søn hos hans tante på øen Oahu, og at hun var gået med til at adoptere ham. De efterforskere, der arbejder på sagen, har dog ikke kunne finde tanten og optegnelser fra dengang indikerer, at Kema aldrig gik om bord på flyet til øen.

Reality-babe afslører tragisk fortid: Det begyndte med et stykke knust glas
Reality-babe afslører tragisk fortid: Det begyndte med et stykke knust glas

Peter Boys forældre har længe været mistænkte i sagen om hans forsvinden, men anklagerne ikke haft beviser nok til at sigte dem - indtil sidste år.

LÆS OGSÅ: Tragisk! Teenager drømte om at blive model: Drømmebilledet blev hendes sidste

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
Undgå gebyrfælder og dårlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx