Af - 13/10-16 16:08

LISTE: 6 fejl kærestepar begår i sengenLISTE: 6 fejl kærestepar begår i sengen

Er du og din partner også kørt sur i de 'ægeskabelige forpligtelser'? Så begår I måske disse fejl.

Bildstrecke im Grossformat »
Sidder du og keder dig derhjemme med kæresten, så er der formentlig nærmest en hverdagsting i hvert rum, der kan udvide horisonterne, når det kommer til den vandrette tango. Det glitrende dameblad Cosmopolitan har fundet fem ting. Og du har næsten sikkert ikke prøvet mere end to af dem. Hvis kvinden har svært ved at nå det store O uden en vibrator, og har du ikke en ved hånden, så er der andre veje rundt om problemet. En elektrisk tandbørste eller et massageapparat (til ryggen) kan give et skub ud over kanten, hvis man er kommet i bekneb. OBS! Styr uden om alt med barberblade! Cosmopolitan anbefaler, at man som kvinde placerer sin bagdel på kanten af badeværelsesbordet og koncentrerer sig om at styre de elektriske rystelser, mens manden pumper afsted stående. Desuden kan man drage nytte af spejlene, hvis man vil have et bedre overblik. Placér dig liggende med ansigtet nedad ovenpå enten en vaskemaskine eller en tørretumbler i fuld sving. Kontakten skal være på kanten, så man udnytter vibrationerne, hvor man ellers skulle have brug for dem. Cosmopolitan anbefaler tørretumbleren, hvis man vil have et stødt ridt - mens vaskemaskinens centrifugeringsprogram giver noget mere af en tur i rutschebanen. De hårde hvidevarer kan nydes med eller uden en partner. Find din mest sexede gymnastikbold og placer manden siddende ovenpå med begge fødder i jorden. Kvinden sætter sig så ovenpå og finder blidt en rytme, hvor bolden også kommer i sving. Altså på den hjælpsomme måde, hvor den hjælper rytmen. Det skal give en ekstra dyb fornemmelse, lyder det fra Cosmopolitan. Hvis du synes, at det er grænseoverskridende at have en helt sæt lædermøblement derhjemme, af den slags, der involverer kors, gabestokke og håndjern, så er der også råd for det. Slips og tørklæder kan nemlig i en snæver vending bruges til at bagbinde, spænde fast og udspænde sin partner. Det er uvist om man kan bruge sine klassiske slipseknuder som en 'double windsor' eller om der skal særlige japanske elskovs-knob til. Det kan google sikkert svare på. Kvinden barrikaderer sig i et aflåst soveværelse og placerer sin telefon i en nogenlunde flatterende vinkel. Derefter ringer hun partneren op med videostrem og forklarer, at hun vil strippe for ham. Derefter kan man ellers slå sig løs som eksklusiv 'live-pige.' Partneren får først adgang til de aflåste rum, når begge parter er helt oppe at ringe.

I galleriet øverst finder du en liste over fem hverdagsting, der kan peppe dit sexliv op.

Er du træt af, at sex er noget, der står skrevet fast i kalenderen hver onsdag klokken 20.30? Så skal du læse med her.

Ifølge sex- og parforholdsekspert Tammy Nelson, som Women's Health har talt med, kan det nemlig meget vel være, at du og dine kæreste begår en eller flere af disse klassiske parforholdsfejl.

I tror, at en date kan genskabe gnisten


Hverdagen har gjort sit indtog, og mange par tyr derfor til den klassiske date, når de skal genfinde gnisten. Men hvad har man mest lyst til efter en stor, rød bøf og en halv flaskerødvin: At dyrke sex - eller at snorksove? Tag i stedet en hjemmeaften. Få børnene passet ude og sluk mobilerne.

I udskyder at have sex, fordi I ikke er i humør til det


Lysten til sex kommer og går, især når man både skal jonglere med børn, arbejde og indkøb, men man må ikke give op af den grund. Bare fordi, at du ikke har lyst til sex nu, er det ikke ens betydende med, at du ikke kan få lyst til det. Bare spring ud i det, lyder det fra Tammy Nelson.

LISTE: 10 typer sex du skal prøve mindst én gang
LISTE: 10 typer sex du skal prøve mindst én gang

Er du ked af din penis' udseende? Forskere har fundet løsningen
Er du ked af din penis' udseende? Forskere har fundet løsningen

Der er gået rutine i jeres sexliv


Der er en grund til, at man sjældent ser den same film mere end et par gange: Det er kedeligt, når man ved, hvad der sker. Aftal, at I overrasker hinanden en gang i mellem. Så holder I gnisten i live.

I sammenligner jeres sexliv med andres


Hollywood-film, lækkede sexvideoer og damebladsfortællinger: Ens sexliv skal ikke ligne en poleret pornofilm, blot fordi, at sex ofte fremstilles sådan. Sammenlign jer ikke med andre, men find ud af, hvad I selv godt kan lide.

11 ærgerlige typer sex, alle mænd i 20'erne har prøvet
11 ærgerlige typer sex, alle mænd i 20'erne har prøvet

Her er de sexstillinger kvinder hader allermest
Her er de sexstillinger kvinder hader allermest

I tager følelsesmæssig kontakt for givet


Hvornår havde du sidste en rigtig samtale med din partner? Kontakt er ikke bare at bekræfte, hvad aftensmaden står på. Tag en halv time ud af kalenderen i ny og næ og få talt sammen om de ting, der virkelig betyder noget.

I taler aldrig om sex


I skal give sex mere opmærksomhed, - og ikke kun, når I skal have det. Det kan ganske rigtigt være grænseoverskridende at tale om sex, især, hvis det kommer for tæt på, men vi garanterer, at det ikke er farligt. Er du ikke også nysgerrig for at vide, hvad din partner kan lide?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx