Af - 19/09-13 10:37; Opdateret: 19/09-13 11:45

Fattige tjenere enormt rørt over gavmilde kunderFattige tjenere enormt rørt over gavmilde kunder

To venner fra USA besluttede sig for, at de ville gøre nogle lavtlønnede tjenere ekstra glade ved at tippe dem ekstra meget. Deres reaktioner fangede de på video.

Amerikanske tjenere får ikke meget i timen, så de heldige tjenere, der fik $200 af Andrew og Stuart var, ikke overraskende, i ekstase.

Grundet dårlige lønvilkår er det i USA nærmere en uskreven regel, end det er god skik at give drikkepenge, når man spiser ude. Flere steder skriver de endda på kvitteringen, at de forventer omkring 20 procent af beløbet oveni.

Men to venner fra Utah, Andrew Hales og Stuart Edge, besluttede sig for, at de ville gøre nogle tjenere ekstra glade ved at tippe dem hele 200 dollars - lidt over 1.100 kroner.

SE OGSÅ: Hér er reklamen der giver ALLE en klump i halsen

De besøgte forskellige diners og lagde pengene i en bunke, hvorefter de stillede sig ud foran caféerne for at filme tjenernes reaktioner gennem vinduet.

- Tjenere i Utah tjener 12 kroner i timen. Jeg tog rundt og besøgte nogle diners i byen en sen aften. Det er noget, jeg har haft lyst til at gøre længe, og med Stuarts hjælp lykkedes det endelig at få det gjort, skriver Andrew Hales på sin Youtube-profil.

Hvis man har let til glædestårer, er det en god idé at række ud efter en pakke Kleenex, for det er mildest talt nogle hjertevarmende reaktioner, der kommer fra de glade tjenere. Især den unge kvinde omkring et minut inde vil nok bringe et smil på læben hos de fleste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Lagde du mærke til denne detalje til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx