Af - 06/01-17 22:59

Beskyldt for tyveri: Kvinde bundet fast til træ og ædt levende af giftige myrerBeskyldt for tyveri: Kvinde bundet fast til træ og ædt levende af giftige myrer

En 52-årig mor har mistet livet, efter hun sammen med sine to børn blev bundet fast til et træ, der var inficeret med farlige myrer.

storybild

Røde myrer. (ARKIVFOTO) (Billede: Scanpix/Iris)

En kvinde fra Bolivia har mistet livet, efter hun blev bundet fast til et træ og ædt levende af giftige myrer.

Det skriver The Mirror.

Kvinde finder livsfarlig overraskelse i sit juletræ
Kvinde finder livsfarlig overraskelse i sit juletræ

Den 52-årige kvindes søn var blevet tævet og bundet fast til træet sammen med sin søster af en vred folkemængde, der beskyldte familien for at have stjålet en bil. Da deres mor forsøgte at hjælpe, blev hun også bundet fast.

På et foto, der er blevet offentliggjort på Facebook at den lokale radiostation Radio Municipal Caranavi, kan man se, hvordan de tre står bundet med bind for øjnene, mens en gruppe andre mennesker står og kigger på.

Una mujer murió y otros dos (sus hijos) están hospitalizados tras ser amarrados al árbol de palo santo, el hecho ocurrió...

Opslået af Radio Municipal Caranavi 96.9 FM på 1. januar 2017

Aggressiv myre fra Sydamerika er Australiens nye fjende
Aggressiv myre fra Sydamerika er Australiens nye fjende

De tre blev efterfølgende reddet i live af det lokale politi, men moren døde senere på hospitalet som følge af de skader, myrerne havde forvoldt. De havde bidt i hendes luftrør, som svulmede op og kvalte hende. Begge børnene overlevede.

Episoden fandt sted nytårsaften i byen Caranavi, der ligger 130 kilometer sydøst for hovedstaden La Paz. Ifølge politiet var moren og hendes to børn på henholdsvis 22 og 28 taget dertil for at opkræve en gæld.

I stedet blev de altså bundet fast til et såkaldt palo santo-træ, hvor de såkaldte brasilianske ildmyrer ofte huserer. De er kendt for at angribe i store flokke og for deres ekstremt smertefulde bid.

- Oprindeligt startede denne efterforskning som forsøg på biltyveri, men nu har den ændret sig til en efterforskning af mord og alvorligt overfald, siger politichef Gunter Agudo ifølge Daily Mail.

Tusindvis af edderkopper indvaderer kvindes hjem
Tusindvis af edderkopper indvaderer kvindes hjem

En person er hidtil blevet anholdt i sagen, men politiet mener, at flere mennesker står bag overfaldet, som altså siden udviklede sig til et mord.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx