Af Christian Hansen - 14/09-17 18:14

Svensk topchef afsløret på nationalt tv: Troede han skulle møde 15-årige Linnea - men en hel anden stod klar Svensk topchef afsløret på nationalt tv: Troede han skulle møde 15-årige Linnea - men en hel anden stod klar

En chef på det svenske medie SVT har forsøgt at købe sex af en 15-årig pige, skriver svenske Expressen.

storybild

Det svenske medie Expressen skriver, at en chef for public-service udbyderen SVT, ville købe sex af en 15-årig. Manden på arkivbilledet har ikke noget med sagen at gøre.

En chef på det svenske medie SVT har forsøgt at købe sex af en 15-årig pige, skriver svenske Expressen.

Det fører nu til, at den nationale public service-udbyder i Sverige indleder en intern undersøgelse.

Expressen viser i et tv-klip, hvordan en mand, som skal være ansat på SVT, bliver konfronteret af en journalist fra avisens kriminal-program, 'Brottscentralen.'

Under falsk identitet på et såkaldt sugerdating-site, der formidler kontakt mellem typisk ældre mænd og yngre kvinder, har Brottscentralens journalister lokket den påståede SVT-chef i en fælde.

Med den falske profil 'Linnea' får Expressen kontakt til SVT-chefen.

Manden tilbyder 'Linnea' 9.000 svenske kroner for at mødes med hende hver uge på nettet, indtil hun fylder 15 år. Når hun fylder år, skal de have sex, skriver avisen.

Da mediechefen i stedet for 'Linnea' møder en journalist, lyder forklaringen, at chefen blot ville mødes med hende for at hjælpe.

»For at sikre, at der ikke sker hende noget,« siger han til reporteren.

SVTs HR- og kommunikationsdirektør har nu åbnet en intern undersøgelse for at finde ud af, hvad der er sket, skriver SVT.

»Vi ser på dette med største alvor. Skulle disse påstande være korrekte, er det meget alvorligt,« siger Sabina Rasiwala.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Medie: Der ligger udkast til forlig
bt.dk
Vild med dans-stjerne om faderens...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx