Af - 27/07-16 16:37; Opdateret: 27/07-16 16:49

Tobias brugte en formue på at ligne Justin Bieber: Nu ved politiet, hvorfor han dødeTobias brugte en formue på at ligne Justin Bieber: Nu ved politiet, hvorfor han døde

Nu er det endelig blevet slået fast, hvad der slog den Bieber-besatte amerikaner ihjel.

Bildstrecke im Grossformat »

Husker du Justin Bieber-klonen Tobias Strebel bedre kendt som Toby Sheldon?

Den 25-årige amerikaner blev kendt vidt og bredt, da han for et nogle år siden stod frem og fortalte, at han havde formøblet en halv million kroner væk på plastikkirurgi, så han kunne ligne sit store idol Justin Bieber.

Kendt Justin Bieber-klon fundet død
Kendt Justin Bieber-klon fundet død

I august sidste år døde Toby Sheldon under tragiske omstændigheder. Han blev fundet livløs på et motel i Californien efter at være blevet meldt savnet.

Selvom der blev fundet stoffer på motelværelset, som kunne indikere, at den 35-årige Justin Bieber-besatte mand havde taget en overdosis, var politiet dog yderst hemmelighedsfulde omkring hans død. Politiet havde dog forinden oplyst, at den 35-åriges forsvinden kunne skyldes kærestesorger.

Justin Biebers plastik-klon laver musikvideo med Madonna-drag queen
Justin Biebers plastik-klon laver musikvideo med Madonna-drag queen

Her godt og vel et år efter, er det så endelig kommet frem, hvad der tog livet af Toby Sheldon.

TMZ skriver således, at dødsårsagen var en overdosis forårsaget af en stærk cocktail af smertestillende piller og ordineret medicin.

Ifølge Los Angeles County Coroner, der foretog obduktionen af Toby Sheldon, havde han en farlig blanding af opiater, sovemedicin og alkohol i blodet, da han døde. Det skriver TMZ, der desuden oplyser, at politiet fandt sprøjter og en flaske insulinmedicin på motelværelset i San Fernando Valley i Californien.

Obuktionen gav således ikke politiet anledning til at tro, at Toby Sheldon var offer for en forbrydelse, og den officielle dødsårsag er angivet som stofforgifting.

Artiklen fortsætter under billedet!


Ville smile som Justin
Toby Sheldon blev kendt, da han for nogle år siden medvirkede i realityprogrammerne 'My Strange Addiction' og ‘Botched’, hvor han fortalte om, hvordan han brændende ønskede at ligne superstjernen Justin Bieber.

Brugte 500.000 kr. på at ligne Justin Bieber
Brugte 500.000 kr. på at ligne Justin Bieber

Toby skulle angiveligt have fået utallige botox-indsprøjtninger, hårtransplantationer og sågar en "smil-operation", så han kunne få det samme smil som den populære canadiske popsanger:

- Det er Justins smil, der giver ham det ungdommelige look. Så jeg har fået ordnet både overlæbe og underlæbe, har Toby Sheldon tidligere forklaret ifølge Huffington Post.

Mø stryger til tops med Justin Bieber i nyt hit
Mø stryger til tops med Justin Bieber i nyt hit

Selv om Toby Sheldon, hvis virkelige navn var Tobias Strebel, var kæmpe fan af den canadiske popstjerne, så ville han dog ikke lade sig nøje, og han drømte om en dag at blive ligeså kendt som sit idol. Blandt andet udgav han i maj 2013 sangen 'The Plastics' ligesom han også fik masser af eksponering gennem reality-programmerne, han medvirkede i. Men livet fik desværre en brat ende for den 35-årige amerikaner, da han tog en overdosis.

LÆS OGSÅ: Bieber væltet af tronen: Her er det mest populære Instagram-foto lige nu

LÆS OGSÅ: Justin Bieber i voldsomt slagsmål

LÆS OGSÅ: Her er Justin Biebers helt egne emojis - klar til brug

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx