Af Ritzau/reuters - 14/11-15 00:13; Opdateret: 14/11-15 01:09

Barack Obama: - Det er et angreb på menneskehedenBarack Obama: - Det er et angreb på menneskeheden

USA's præsident, Barack Obama, fordømmer serien af dræbende angreb i Paris.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

USA's præsident, Barack Obama, fordømmer den serie dræbende angreb i Paris fredag og kalder dem for "angreb på menneskeheden" og opfordrer til at hjælpe Frankrig med at stille de ansvarlige for retten.

Præsident Barack Obama siger ifølge nyhedsbureauet Reuters til journalister i det Hvide Hus:

- Igen har vi set et oprørende forsøg på at terrorisere uskyldige mennesker. Når den slags angreb finder sted, har vi altid kunnet regne med, at det franske folk stod sammen med os, siger Obama.

- Frankrig har været en ekstraordinær anti-terrorpartner. Og på samme måde vil vi være der for franskmændene.

LÆS OGSÅ: Frankrig i undtagelsestilstand: Hollande lukker grænserne

LÆS OGSÅ: Ambassaden i Paris undersøger om danskere er blandt ofre

LÆS OGSÅ: Øjenvidne i Paris: Sortklædt mand skød løs på café

LÆS OGSÅ: 100 mennesker holdes som gidsler i koncertsal i Paris

LÆS OGSÅ: Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen

LÆS OGSÅ: Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx