Af Ritzau/reuters - 14/11-15 00:13; Opdateret: 14/11-15 01:09

Barack Obama: - Det er et angreb på menneskehedenBarack Obama: - Det er et angreb på menneskeheden

USA's præsident, Barack Obama, fordømmer serien af dræbende angreb i Paris.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

USA's præsident, Barack Obama, fordømmer den serie dræbende angreb i Paris fredag og kalder dem for "angreb på menneskeheden" og opfordrer til at hjælpe Frankrig med at stille de ansvarlige for retten.

Præsident Barack Obama siger ifølge nyhedsbureauet Reuters til journalister i det Hvide Hus:

- Igen har vi set et oprørende forsøg på at terrorisere uskyldige mennesker. Når den slags angreb finder sted, har vi altid kunnet regne med, at det franske folk stod sammen med os, siger Obama.

- Frankrig har været en ekstraordinær anti-terrorpartner. Og på samme måde vil vi være der for franskmændene.

Frankrig i undtagelsestilstand: Hollande lukker grænserne
Frankrig i undtagelsestilstand: Hollande lukker grænserne

Ambassaden i Paris undersøger om danskere er blandt ofre
Ambassaden i Paris undersøger om danskere er blandt ofre

Øjenvidne i Paris: Sortklædt mand skød løs på café
Øjenvidne i Paris: Sortklædt mand skød løs på café

100 mennesker holdes som gidsler i koncertsal i Paris
100 mennesker holdes som gidsler i koncertsal i Paris

Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen
Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen

Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler
Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx