Af - 29/07-15 19:39; Opdateret: 29/07-15 20:07

11 forrykte sextips som dame-blade har givet læserne11 forrykte sextips som dame-blade har givet læserne

Bare fordi, det er trykt på glitrende papir, så behøver det overhovedet ikke være sandt. Eller frækt.

Bildstrecke im Grossformat »
Dameblade har ofte en fast plads reserveret på forsiden til kvinder, der gerne vil have et tip eller to til soveværelset. På de følgende sider kan du se 11 af de mest forfærdelige råd, som de kulørte blade har ment, at deres læsere skulle kende. 'Tyg et småt stykke mango... og tag ham så i munden. Du kan bruge lige den frugt, du helst vil, så længe, at du ikke bruger noget, der er for syrligt, da det kan ætse ham.' 'Brug bagsiden af en børste til at klaske hans lår, når han træder ud af badet - våd hud er mere følsom.' Igen, tak til Cosmopolitan... Cosmopolitan skrev: "Hold hans penis i den ene hånd og slå den let med den anden... Som en tennisbold kan du slå den lidt frem og tilbage og nive ham let i huden på hans penisskaft og testiklerne. Mange kvinder laver den fejl, at de er for blide." I en guide til den dovne pige, der gerne vil have en kæreste har magasine Marie Claire et skudsikkert råd: 'Send en masse-sms. Det er den letteste måde at få folk til at vide, at du er single (og leder efter noget) er at lade alle vide det.' 'Lad være med at hænge ud med nogen, der er kønnere/sjovere/mere charmerende end dig. Hvis du rynker på næsen over det tip, så hæng på her: Hvis du tog til en jobsamtale med et dårligt cv, der var skrevet med farvekridt, ville du så tage venner med, der havde anbefalinger og kvalifikationer, flotte cv'er, der var trykt på skinnende papir og med sexede huller til ringbindet, der var indbundet i læder - og i øvrigt bliver båret rundt i en skinnende attachemappe? Ville du gøre det? Du skal ikke regne med at gå derfra med et job. Hvis du er et farvekridt, så er det op ad bakke.' Et andet sted i Cosmopolitan finder man dette tvivlsomme råd: 'Tryk en gaffel (bestemt, men træng ikke igennem huden eller noget) ind i forskellige dele af hans krop - i hans baller, hans brystmuskler, hans lår.' 'Lav mad nøgen, smør lidt tomatsauce ud over din brystvorte (vær helt sikker på, at den ikke er FOR stærk) og spørg så din mand, om den er krydret nok.' Tippet er fundet i, ja, du gættede det, Cosmopolitan, artiklen hedder '50 fede ting, du kan gøre med dine bryster' ' Til en særlig aften: Lav en cirkel i krystaller og kropslim omkring din brystvorte, der stjæler opmærksomheden.' 'Instruer ham til at vikle dit bryst og din overkrop i plastikfilm, derefter skal han røre dig igennem det - den dæmpede fornemmelse føles fantastisk.' Igen er det Cosmopolitan, der står bag dette tip til en hed aften. Man begynder at undre sig over, hvor skribenterne får sine ideer fra. 'Påfør en midlertidig tatovering med hans navn rundt om dine brystvorter og giv ham et lille smugkig, når du bøjer dig fremover i en skjortebluse, der ikke er knappet.' Det trick ville jo aldrig virke uden tatoveringerne, tak til Vagenda Magazine 'Find en polstret stol eller en sofa og rid armlænet. Begynd med små bevægelser i hoften og opbyg momentum derfra.Ingen sofa? Ingen problemer. Brug kanten af et bord eller et skrivebord - bare husk at lægge et håndklæde imellem først.'

Et forfærdeligt sextip i et kulørt dameblad har givet anledning til at samle en række af de tips og trick, som skribenterne på kvindernes livsstilsmagasiner byder deres læsere.

Mandag blev det kulørte blad 'Glamour' centrum for en gedigen shitstorm på nettet efter at have trykt en artikel om, hvordan man som kvinde skulle tilfredsstille sin mand.

Indholdet lignede noget fra 50'erne, at redaktørerne endda har trukket i land og sagt, at det måske var over grænsen. Beskeden er nu, at man blot skal vise, at man sætter ekstra pris på vedkommende.

Ekspert om Christianes online-satsning: Damebladene kunne lære noget
Ekspert om Christianes online-satsning: Damebladene kunne lære noget

Det er noget mindre voldsomt end det oprindelige råd, der tilskyndede rådvilde kvinder at gøre følgende: Ud over, at kvinden skulle tage imod manden i døren, uden en trevl på kroppen, og tilbyde massage (med valgfri 'happy ending'), så skulle de også tilbyde ham lune ostesnacks efter sex og stå parat med en øl i det øjeblik, at herren i huset træder ud af brusebadet.

Det har dog ikke afholdt andre fra at gøre sig sjove på bladets bekostning. Engelske 'Independent' har samlet en række forfærdelige råd til kvinder, der gerne gøre noget ekstra for at holde deres udkårne mænd til ilden.

ALT for damerne-forside skaber voldtægtsdebat
ALT for damerne-forside skaber voldtægtsdebat

De 11 råd er mildest talt forfærdelige, men til dels også ret sjove. Omend ufriviligt.

Se dem i toppen af denne artikel.

Sådan foretrækker kvinderne 'det frække'
Sådan foretrækker kvinderne 'det frække'

LÆS OGSÅ: Sjov mor hitter: - Ja, de blev skabt via sex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx