Af - 07/04-15 22:53

Kan du stå for disse tiggende hundeøjne?Kan du stå for disse tiggende hundeøjne?

En hjemløs hundehvalp ventede fem år på ejer, men et hjerteskærende opslag gav pote. Dyreværnet er afhængige af omtale på nettet, da antallet af dyremisrøgter er firdoblet.

storybild

Sådan ser Chester ud. The North Fork Animal Welfare League, Inc/Southold Animal Shelter. (Billede: Picasa)

- Hvorfor vil ingen have mig? Jeg har ventet i fem år, og alle siger, jeg er en god dreng.

Sådan spørger Pitbull hundehvalpen 'Chester' med bedende hundeøjne i et Facebook-opslag, hvor dyreinternatet 'The North Fork Animal Welfare League' fra New York leder efter en ny ejer, skriver metro.co.uk.

Efterlysningen blev delt mere end 20.000 gange, og på to dage fik Chester, der nu er seks år, en familie, da hundeelskere fra hele verden ville adoptere

Hundeelskere ringede fra hele verden, og en familie fra Long Islang endte med at adoptere hunden.

- Vi så ham og følte en forbindelse. Det var skæbnen, forklarer familiens far Adi Dor til metro.co.uk.


Poor Chester is still waiting 5 years being overlooked!! He is a sweet guy who loves to lay on the couch. He likes most other dogs . 631-765-1811 ext 1 or manager@nfawl.org

Posted by The North Fork Animal Welfare League, Inc/Southold Animal Shelter on Wednesday, April 1, 2015

Hjælp Balou

Chester fandt en ejer, men herhjemme savner den gyldne hanhund 'Balou', der er en blandingsrace, et hjem.

- Der kan være nogle dyr, som ikke gør sig så godt i deres værelse herude. Hundene er her i gennemsnit i 19 dage, men Balou, har været her siden oktober, og han trænger til en familie, siger Dyreværnets direktør, Signe Sehested Lund til metroxpress.

Foreningen modtager dyr fra private, hittedyr, dyr fra dyreværnssager og notitsdyr, som politiet er kommet i besiddelse af.

- Vi har oplevet en firdobling af dyremisrøgt på to år: Vi hentede 132 dyr i 2012 fra Dyreværnssager og 503 i 2014, forklarer direktøren.

Dyreværnet har siden 2012 været særdeles aktiv på Facebook, og det lader til, at folk har svært ved at modstå bedende hundeøjne.

- Vi skaffede nye hjem til 12.76 dyr sidste år. Det kan være svært med nogle hunde, men vi giver aldrig op, siger Signe Sehested Lund.

Her er hanhunden Balou, der er halvandet år gammel.(Billede: Dyreværnet).

Før man kan adoptere en hund fra foreningen, så skal man sende en ansøgning og deltage i et interview, der minder lidt om en jobsamtale for at sikre det bedste match.

Læs mere om Balou her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx