Af - 10/01-17 16:58

Kiosk udsat for bølge af chokoladetyverier: Tyvene er alt for hurtigeKiosk udsat for bølge af chokoladetyverier: Tyvene er alt for hurtige

Kiosken er så hårdt ramt af chokoladerapserier, at ejerne nu trygler om hjælp på nettet.

En hjørnekiosk i den canadiske by Toronto er blevet udsat for en sand bølge af tyverier. Tyven(e) går målrettet efter en bestemt ting: chokoladebarrer.

Hele 40 gange har den lille tyvebande, der består af to egern (eller flere), begået brud på det syvende bud om, at man ikke må stjæle. Man kan nok ikke bebrejde dem, når de ikke kan læse. Og hvem kunne ikke spise en chokoladebar til tider?

Ikke desto mindre har de to gavtyve givet kioskejeren Paul Kim så mange grå hår, at han nu har bedt internettet om hjælp på Reddit.

- Mindst to egern stjæler fra os - et sort et (eller flere) og et lysebrunt et (eller flere), fortæller Paul Kim, der ejer kiosken Luke’s Grocery.

Se overvågningsvideoen i toppen af artiklen.

De to egern benytter sig af en klar taktik. Chokoladen befinder sig på den nederste hylde, og derfor kan de hapse byttet hurtigt og stikke af, inden nogen kan nå at fange dem.

Egern gik bersærk på plejehjem: Tre pensionister kørt på hospitalet
Egern gik bersærk på plejehjem: Tre pensionister kørt på hospitalet

- Selv om vi ikke kan se det i gerningsøjeblikket, fordi chokoladebarrerne er lige under disken, kan vi høre en tydelig rastlen.

Men det er ikke nok at opdage de listige tyveknægte på overvågningskameraet. De skal også fanges, og det går ikke så godt.

- Når vi kommer rundt om disken, kan vi se egernet stikke af med barren i munden. På det tidspunkt er det selvfølgelig langsommere, fordi det har en kæmpe, tung chokoladebar i munden, men det er stadig svært at fange dem, fortæller han.

Turister elsker denne restaurant i Malmø - kan du se hvorfor?
Turister elsker denne restaurant i Malmø - kan du se hvorfor?

Kunder og forbipasserende har flere gange forsøgt at foretage civile anholdelser af de to (eller flere) egern. Men lige så snart de finder et træ, må deres ivrige forfølgere give op.

På Facebook holder Paul og datteren Kim kioskens kunder opdateret, når egernbanden slår til, og det ser ud til, at Kinder Bueno er et stort hit.

Paul og Kim har overvejet flere løsninger.

Mus og rotter er mest populære i IKEA
Mus og rotter er mest populære i IKEA

En lukket dør ville have været oplagt, men omkostningerne ved at lade airconditionen kørende, er for høje i forhold til 40 stjålne chokoladebarrer til en værdi i omegnen af 10 kroner. Det nytter heller ikke noget, at drysse chiliflager ud over chokoladebarrerne, fordi småbørn køber dem og måske gnider sig selv i øjnene bagefter.

Hvis du har en lys idé til, hvordan man kan komme den huserende bande til livs, kan du altid skrive til Paul og Kim på Facebook.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fik sin penis slemt i klemme...
bt.dk
Trumps huskeliste til sig selv er...
bt.dk
Først troede de, hun var offeret: Men...
bt.dk
Medie: Tålmodigheden er væk - Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx