Af - 02/09-13 08:02; Opdateret: 02/09-13 08:13

1-årig skudt i hovedet i sin klapvogn1-årig skudt i hovedet i sin klapvogn

En 1-årig dreng døde på hospitalet i går aftes, efter han var blevet skudt i hovedet, mens han sad i sin klapvogn.

storybild

En 1-årig dreng mistede i går livet, da han blev ramt af et skud ved Bristol Street og Livoria Avenue i Brooklyn, New York. (Billede: Google Maps)

En ualmindeligt tragisk ulykke udspillede sig i New Yorks gader i aftes, da en dreng på blot 16 måneder blev skudt i hovedet, mens han sad i en klapvogn. Det skriver New York Post.

Antiq Hennis var sammen med sin mor og far i bydelen Brooklyn, da skuddet ramte ham i venstre side af kraniet, og omkring klokken 3 i nat, dansk tid, døde han på hospitalet.

LÆS OGSÅ: 3-årig dreng er død efter fald fra vindue

- Jeg hørte tre eller fire skud. Jeg så en mand med en klapvogn, der skreg ‘mit barn er blevet skudt! Mit barn er blevet skudt!’ Han gik helt amok, fortæller 23-årige Gina Gamboa, der var øjenvidne til episoden.

- Barnets brystkasse bevægede sig, men hans hoved var vippet til siden. Der var blod overalt på klapvognen, fortæller Gina Gamboa ifølge New York Post.

LÆS OGSÅ: Teenager dræbte sin familie - og gik i skole

Den afdøde drengs far, Anthony, er et kendt navn hos politiet i New York, hvor han er blevet anholdt mere end 20 gange. Det har fået politiet til at arbejde med muligheden om, at det var ham, der var målet for skuddet, fortæller en kilde til avisen.

En ven til Antiq Hennis’ forældre, biskop Willie Billops, kørte parret til hospitalet for formelt at identificere liget af deres eneste søn, skriver New York Post.

- Jeg er rasende over det, der er sket, siger han.

LÆS OGSÅ: 16-årig skød baseball-stjerne: 'Ville bare dræbe'

- Jeg voksede op i nabolaget, og jeg har set en del - men det her er det værste. Jeg er træt af, hvad der sker i det her kvarter, siger Willie Billops.

Det er anden gang på meget kort tid, at et barn bliver dræbt i kvarteret. Således blev 3-årige Tharell Edwards også skudt i hovedet i forrige uge, mens han sov i sin krybbe. I den sag blev en 22-årig mand anholdt, skriver New York Post.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Tidligere Premier League-stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx