Af Niels Pedersen - 06/11-17 15:46

Far går viralt med vredt opråb: 'Er I klar over, hvor smertefuldt det er?!'Far går viralt med vredt opråb: 'Er I klar over, hvor smertefuldt det er?!'

En far til en autist deler nu sine frustrationer omkring manglende invitationer til børnefødselsdage.

storybild

6-årige Reilly er autist og bliver derfor ikke inviteret til fødselsdag hos vennerne.

Vi ønsker det allerbedste for vores børn, så når de små bliver holdt udenfor fællesskabet, skærer det i forældrenes hjerter.

Det er netop den følelse, faren til seks-årige Reilly sidder tilbage med efter at hans søn igen og igen bliver må se langt efter invitationer til klassekammeraternes børnefødselsdage - fordi han er autist. Det fik faren til tasterne på Facebook, hvor hans hjerteskærende besked er gået viralt, efter at moren delte den på sin blog 'The Life of Reilly' (Reillys liv, red.). Det skriver Independent.

'Min mands besked til sine venner knuser mit hjerte,' skriver Reillys mor på Twitter, hvor beskeden er blevet delt og liket flittigt.

I den oprindelige besked lagde faren bestemt ikke fingre imellem, da han beskrev den smerte, han som forælder oplever, når lille Reilly igen-igen bliver fravalgt på grund af sin autisme.

'Ok, det her har ligget og simret i et stykke tid, så her kommer det, uanset om I så kan lide det eller ej,' skriver Reillys far i Facebook-opslaget og fortsætter:

'Min søn Reilly er autist, ikke spedalsk. Han er seks år gammel, og mine såkaldte venner som har børn holder også børnefester. Men der er ikke kommet en eneste invitation.'

'Har I nogen ide om, hvor smertefuldt det er?'

Til sidst appellerer faren sine 'venner' til en smule eftertanke. For dem er Reilly måske kun et af mange børn der kan inviteres til børnefødselsdagen, men hans handicap ændrer ikke det mindste på, at han er sine forældres et og alt - præcis som alle andre børn er det.

'Bare så I ved det for fremtiden; lad være med at tro, han bare er en eftertanke, han er i mine tanker hele tiden.'

Tweetet med farens Facebook-besked er gået viralt med masser af likes, og kommentarfeltet strømmer over af opbakning til Reilly og hans hårdt prøvede forældre.

'Han har fuldstændig ret, de er ikke rigtige venner. Vi har været igennem præcis det samme. Forbliv stærke,' skriver en bruger.

Det er ikke kun autistiske børn, som oplever svigt i forbindelse med børnefødselsdage. Især i USA har flere håbefulde børn fået dagen spoleret, fordi ingen af vennerne dukkede op til festen

Du kan se mere til Reilly på bloggen 'The Life of Reilly'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx