Af - 01/06-16 19:25

Lærerinde på flugt efter at være blevet gravid med 13-årig elevLærerinde på flugt efter at være blevet gravid med 13-årig elev

En besked på Instagram endte med at føre hende sammen med en 13-årig elev, men nu er hun på flugt fra politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

En 24-årig amerikansk lærerinde er på flugt, efter hun blev sigtet for seksuelt misbrug af en kun 13-årig elev, der endte med at gøre hende gravid.

Alexandria Vera mødte første gang den nu 14-årige dreng sidste sommer på Stovall Middle School i Houston, og hun har angiveligt opbakning fra drengens familie, der ikke kan se noget problematisk ved forholdet, skriver ABC13.

TV: Lærer i problemer efter sex med elev
TV: Lærer i problemer efter sex med elev

Deres forhold blev indledt, da han pjækkede fra skole en dag og bad om hendes nummer over Instagram, hvorefter han foreslog, de skulle bruge noget tid sammen alene.

Og dagen efter kørte hun hjem til ham, da han var alene hjemme, hvor de havde sex for første gang, har hun forklaret efterforskerne i sagen, ifølge KPRC Houston.

Hun har en datter på fire år, og selvom en dommer krævede hende anholdt og fængslet tirsdag, er det endnu ikke lykkedes politiet at lokalisere hende.

Lærer gav sine elever helt specielle lektier for - nu kaldes hun verdens bedste lærer
Lærer gav sine elever helt specielle lektier for - nu kaldes hun verdens bedste lærer

Parrets forhold skulle have stået på et helt skoleår, og i løbet af efteråret havde den 13-årige dreng præsenteret hende som sin kæreste overfor sine forældre.

Parret skulle angiveligt være blevet klar over, hun var gravid i januar, hvilket den 13-åriges forældre var begejstrede for.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx