Af Katrine Frederikke Wandrup - 29/08-17 10:07; Opdateret: 29/08-17 10:21

Hævdede Gud sendte orkaner for at straffe homoseksuelle: Nu har han selv mistet sit husHævdede Gud sendte orkaner for at straffe homoseksuelle: Nu har han selv mistet sit hus

Den kristne lobbyist Tony Perkins er en af de mange, der har mistet sit hjem under den tropiske storm 'Harvey', som mandag ramte Houston, Texas. Han har tidligere påstået, at Gud sender naturkatastrofer for at straffe homoseksuelle.

storybild

Beboere vader gennem oversvømmelserne fra den tropiske storm Harvey i Houston, Texas. (Billede: JONATHAN BACHMAN)

I USA har lederen af den kristne organisation Family Research Council, Tony Perkins, længe ledt et korstog mod homoseksuelle og mener for eksempel, at pædofili udspringer fra homoseksualitet, skriver blandt andet The Guardian og VG.

Men nu er Tony Perkins selv ramt af den tropiske storm 'Harvey' og har været nødt til at evakuere sig selv og sin familie.

»Denne oversvømmelse er af nærmest bibelske proportioner,« sagde Perkins i sit radioprogram ifølge The Guardian. »Vi måtte flygte fra vores hjem lørdag i en kano. Vi havde omkring tre meter dybt vand for enden af vores indkørsel. Vores hus er oversvømmet og det samme er et par af vores biler.«

I 2015 i et interview med en præst fra Massianic Judaism, Jonathan Chan, sagde han, at orkanen 'Joaquin', der ramte Bahamas, var Guds straf for, at aborter og homoseksuelle ægteskaber er lovligt på øen.

Tusindvis af mennesker er tvunget væk fra deres hjem på grund af 'Harvey' og mindst otte personer har mistet livet på grund af naturkatastrofen, skriver The Guardian. Tirsdag fortsætter regnen med at falde i store mængder, og derfor frygter de lokale myndigheder, at det værste stadig er i vente.

»En oversvømmelse i denne størrelsesorden sker kun en gang i løbet af 800 år og overgår langt de diger, vi har bygget for at forebygge oversvømmelser. Derfor er oversvømmelserne potentielt farlige for en stor del af Fort Bend-området. En næsten 18 meter høj oversvømmelse truer med at komme op over de diger, vi har i vores distrikt,« sagde distriktleder Robert Herbert mandag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx