Af - 04/08-15 21:57

Homo-hader overfaldt det HELT forkerte parHomo-hader overfaldt det HELT forkerte par

En mand passede det forkerte par op på gaden i New York. Han slog det første slag, men det skulle han aldrig have gjort

#LoveWins #SameLove #Equality #Gay #LGBT #Husbands #USA #America #Freedom #Love #Picoftheday #follow photo by @jillography

Et billede slået op af Larry Lennox-Choate III (@lcc3) den

Det endte i blod og tårer for en homo-hader, der overfaldt det forkerte ægtepar på gaderne i newyorkerkvarteret Soho.

Det amerikanske bøssepar Larry og Daniel Lennox-Choate danner par i USA, hvor de har levet som mand og mand i to år efter de mødtes på det kendte amerikanske militærakademi West Point, der leverer officerer til de tre amerikanske værn.

Ægteparret har begge i deres tid som kadetter på akademiet deltaget i bokseundervisning, der bliver kaldt Plebe, på lige fod med andre militære færdigheder på et højt niveau.

Nedenfor kan du se en video af Plebe i aktion.

Lesbisk par mødte russisk homohader: Sådan fik de ham ned med nakken
Lesbisk par mødte russisk homohader: Sådan fik de ham ned med nakken

Hen over weekenden var parret i færd med at shoppe på Manhattan, da en homofobisk 40-årig passede parret op på gaden. Først svinede han dem til, men så traf homo-haderen den helt forkerte beslutning og langede Daniel en knytnæve i ansigtet.

Det skulle han ikke have gjort.

Den 40-årige homo-hader havde nemlig næppe forudset, at de to mænd ikke havde tænkt sig at spille rollerne som ofre for hans 'hate crime.' Så de satte sig til modværge.

Efterfølgende skrev Larry på Facebook, at homo-haderen forduftede 'dækket i sit eget blod med halen imellem benene' og at han havde 'sendt ham i jorden som den kujonagtige taber, som han er.'

Fik tæv af homo-hader: Læs hans stærke besked til voldsmanden
Fik tæv af homo-hader: Læs hans stærke besked til voldsmanden

Daniel kom fra optrinnet med en hævet læbe og begge mænd var lidt ømme i knoer og arme efterfølgende.

- Vi nægter at være ofre og er taknemmelige for, at vi kan forsvare os selv, men vi er triste over det faktum, at der findes idioter som ham her, der måske ikke vælger to fyre, der har dyrket Plebe-boksning næste gang.

Betjente fra NYPD, New York Police Department, undersøger nu overfaldet som en hadsforbrydelse, men har endnu ikke anholdt nogen for forbrydelsen.

Homo, lebbe, bøsse - hvad må man kalde homoseksuelle?
Homo, lebbe, bøsse - hvad må man kalde homoseksuelle?LÆS OGSÅ: Apples direktør springer ud: ´Jeg er stolt af at være bøsse´

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx