Af - 04/06-17 13:00

Hendes fireårige nevø stavede forkert - så slog hun ham ihjelHendes fireårige nevø stavede forkert - så slog hun ham ihjel

En kvinde er blevet idømt 22 års fængsel for at dræbe sin nevø med et bælte. Forældrene var dog uenige om tantens straf.

storybild

GENREFOTO (Billede: Niels Ahlmann Olesen)

Moderen til den fire-årig dreng var ikke begejstret for straffen, da en dommer i Brooklyn, New York,USA, gav tanten en fængselsdom på 22 år. Det skriver nydailynews.

»Deres nåde, jeg beder om straflempelse for min søster,« lød det i retten fra Natasha Dale, der var moder til lille Ethan Ali.

8-årige Saffie blev brutalt slået ihjel i bombeangreb
8-årige Saffie blev brutalt slået ihjel i bombeangreb

Hun blev modsagt af faderen, Leroy Ali, der bad dommeren, at hans svigerinde blev idømt lovens strengeste straf. Juryen i dommer Miriam Cyrulniks retssal havde da allerede dømt den grædende tante, Christen Dale, skyldig i manddrab på den lille purk.

Hundelufter trampet ihjel af jysk ko
Hundelufter trampet ihjel af jysk ko

Forinden var det kommet frem i retten, at forældrene, Natasha Dale og Leroy Ali, havde inviteret Christen Dale til at flytte ind hos dem i februar 2015 for at hjælpe til med at passe på nevøen, mens de begge var på arbejde.

Under en staveøvelse, hvor den lille dreng skulle stave sit eget navn, blev Christen Dale utålmodig, for den fire-rige dreng ikke kunne holde fokus. Tanten indrømmede i retten, at hun havde givet ham slag med et bælte for hvert forkert forsøg. Og Christen Dale erkendte også sin skyld og undskyldte overfor sin søster og sin familie.

Storvildtjæger mast ihjel af den elefant, hans kammerat netop havde skudt
Storvildtjæger mast ihjel af den elefant, hans kammerat netop havde skudt

»Hvad jeg end ender med at få, så vil jeg bære på denne tragedie i resten af mit liv,« sagde hun.

Hele Ethans krop var dækket af mørke, blå mærker, som var resultatet af talrige indre blødninger, fortalte anklageren i retten.

»Der var ikke nogen plet på hans krop, som var blevet sparet. Han var blevet slået fra hoved til tæerne, virkelig. Din søster betroede dig med hendes eneste barn, og hendes liv vil aldrig blive det samme. Det samme gælder for dig,« sagde dommer Miriam Cyrulnik til tanten, inden hun afsagde dommen. Den lød på fængsel i 22 år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx