Af Tinie Maibøll - 17/08-17 20:14

Niklas efter frygteligt angreb i Barcelona: 'Jeg så gerningsmanden få et par på hovedet'Niklas efter frygteligt angreb i Barcelona: 'Jeg så gerningsmanden få et par på hovedet'

Politiet i Barcelona jagter stadig de ansvarlige bag torsdagens terrorangreb ved Ramblaen i Barcelona.

storybild

(Billede: STRINGER)

Danskeren Niklas Tønnesen var øjenvidne nær stedet, hvor angrebet skete, fordi han driver en café tæt på Ramblaen. Han fortæller til DR, at han så gerningsmanden kort efter angrebet.

»Jeg løber op til Ramblaen og ser folk stikker efter en fyr. Han havde været klemt fast inde i bilen, for den var totalskadet. En stor fyr hiver ham ud og giver ham et par på hovedet. Flere folk sætter efter ham. Der var en masse panik,« fortæller Niklas Tønnesen.

Til DR forklarer han yderligere, at han selv så to livløse personer og selv ydede førstehjælp til en alvorligt tilskadekommen. Blandt de sårede så han flere børn og unge piger, forklarer han.

Angrebet fandt sted, da en hvid varevogn kørte op på fortovet og ind i menneskemængde på gågaden Ramblaen i Barcelona.

Ifølge de officielle tal er mindst en person dræbt og 32 personer sårede - heraf 10 alvorligt sårede.

Spansk politi har nu frigivet et billede af den mand, som angiveligt har lejet varevognen, der pløjede gennem Ramblaen. manden er identificeret som Driss Oukabir. Derudover er der meldinger om en anholdt person i sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx