Af Webstud/TR - 10/10-17 22:09

Airbnb-mareridt: Par finder skjult kamera i soveværelsetAirbnb-mareridt: Par finder skjult kamera i soveværelset

Kameraet pegede direkte på deres seng.

storybild

Derek Starnes (t.h.) har delt billedet af det øjeblik, parret opdager, at der er noget helt galt. Han håber, det kan få andre, der har lejet lejligheden, til at træde frem. (Billede: LONGBOAT KEY POLICE)

Et amerikansk pars ferieophold i Florida blev forvandlet til et mareridt, da de til deres store forskrækkelse fandt et skjult kamera i en lejlighed, de havde lejet gennem Airbnb.

Det skriver ABC Action News.

Parret opdagede, at der var noget besynderligt ved røgalarmen i lejlighedens soveværelse. Da de undersøgte sagen nærmere, viste det sig, at det var et kamera forklædt som en røgalarm, der pegede mod værelsets seng.

De ringede med det samme til politiet, der beslaglagde en lang række af ejerens udstyr:

»Vi beslaglagde en masse lagringsenheder, harddiske, computere, bærbare og SD-kort - alt, der kan lagre data«, fortæller det lokale politis talsmand Bob Bourque.

Den 56-årige mand, der udlejede lejligheden til parret gennem udlejningssiden Airbnb, er blevet anholdt for at have filmet ulovligt.

Nu har parret delt billedet for at finde flere, der også har boet hos manden og kan være blevet optaget uden at være vidende om det.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx