Af - 10/04-16 11:32

Han voldtog 13-årig og gjorde hende gravid: Så voldtog hans deres datterHan voldtog 13-årig og gjorde hende gravid: Så voldtog hans deres datter

En ekstrem voldtægtssag har resulteret i, at en britisk mand er blevet idømt 20 års fængsel.

storybild

79-årige Gordon Dean er blevet idømt 20 års fængsel. (Billede: Politifoto)

‘Perverteret’, ‘aggressiv’ og ‘depraveret’.

Dommer David Aubrey udtalte tydelig foragt for den 79-årige pædofile mand Gordon Dean fra England, da han forleden idømte ham 20 års fængsel.

Gordon Dean er blevet dømt for adskillige seksuelle overgreb på to mindreårige piger over en lang årrække, der begyndte med, at han voldtog en 13-årig pige.

Dna frikender sømand for drab efter 33 år i USA-fængsel
Dna frikender sømand for drab efter 33 år i USA-fængsel

Og det gjorde han gentagne gange fra hun var 13 til hun var 20. Undervejs gjorde han hende desuden gravid, og hun fødte efterfølgende hans datter.

Men for at det ikke skulle være nok, så begyndte han også at voldtage sit offers datter, fra hun var otte år gammel. Det skriver Liverpool Echo.

- Hvordan kan nogen forlige sig med, at de er kommet til verden som et resultat af, at du voldtog deres mor, lød det fra den forargede dommer.

- Hvordan kan nogen nogensinde forlige sig med, at du derefter voldtog den selvsamme person? Du tog deres mødom, du tog deres uskyld, og du tog meget af deres liv fra dem. Du har arret dem begge emotionelt og fysisk, tilføjede han.

TV: Pædofil besvimer da han tages på fersk gerning
TV: Pædofil besvimer da han tages på fersk gerning

I retten kom det frem, at Gordon Dean havde slået sit første offer og truede hende med, at ‘slemme ting ville ske’, hvis hun nogensinde fortalte noget til nogen.

Men det gjorde hun så i december sidste år, hvor hun gik til politiet. Den snart 80 år gamle mand nægtede først alle anklager mod ham, og ændrede først sin forklaring, da DNA-spor fældede ham.

Han erkendte sig herefter skyldig i seks tilfælde af voldtægt, usømmelig omgang med et barn, seksuelt overgreb, legemsbeskadigende overfald samt almindeligt overfald.

- Takket være ham har jeg aldrig vidst, hvordan det er at være normalt. Jeg føler, at min barndom blev stjålet fra mig, sagde det yngste offer i retten, hvor hun fortalte, at hun er plaget af depression og selvmordstanker:

- Jeg følte mig beskidt og værdiløs - et resultat af synd. Jeg har tænkt på at gøre en ende på mit liv med en bøtte piller, men det, at jeg er kristen, stoppede mig.

Vidne i pædofilisag: 48-årig ville købe baby til sex
Vidne i pædofilisag: 48-årig ville købe baby til sex

Gordon Dean, der ifølge sin forsvarer har undskyldt for sine forbrydelser, har ingen mulighed for prøveløsladelse, før han har afsonet ti år af sin dom.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx