Af - 17/01-17 18:05

Voldtog 15-årig på kirkegård og ridsede sit navn ind i hendes arm med en knivVoldtog 15-årig på kirkegård og ridsede sit navn ind i hendes arm med en kniv

- Hvordan ville du reagere, hvis jeg fortæller dig, at jeg vil slå dig ihjel?

storybild

Foto af den dømte voldtægtsmand Miles Hughes. (Billede: Politifoto)

En 18-årig britisk mand står til flere år bag tremmer, efter han forleden blev fundet skyldig i en usædvanlig grov voldtægt af en 15-årig pige.

Under voldtægten blev offeret stukket i halsen og brystet med en hobbykniv. Men som om det ikke var nok, ridsede 15-årige Miles Hughes også sit navn ind i pigens overarm.

Det skriver Daily Mail.

Historisk dom: Mand dømt for voldtægt, fordi han fjernede kondomet under sex
Historisk dom: Mand dømt for voldtægt, fordi han fjernede kondomet under sex

Miles Hughes og den 15-årige mødtes en varm sommerdag den 9 juli sidste år. De tog herefter hen til en kirkegård i det nordøstlige London, hvor de snakkede og lyttede til musik.

Men pludselig tog samtalen en uhyggelig drejning. Hughes begyndte at fable løs om seriemordere, og hvordan de blev skabt. Han trak herefter en hobbykniv frem og prikkede den 15-årige i halsen.

- Hvordan ville du reagere, hvis jeg fortæller dig, at jeg vil slå dig ihjel, spurgte han skræmte pige ifølge Daily Mail.

16-årig overfaldet brutalt på grund af mistanke om voldtægt
16-årig overfaldet brutalt på grund af mistanke om voldtægt

Han greb herefter fat i pigens højre overarm og ridsede sit navn ind i hendes hud. Bagefter væltede han hende omkuld og voldtog hende, imens han holdt hende for munden, så hun ikke kunne trække vejret.

- Han ville ikke acceptere, at jeg ville gå. Han lå ovenpå mig og sagde, 'du vil sladre til politiet,' forklarede pigen i retten ifølge Daily Mail.

- Han sagde: 'der er stemmer i mit hoved, der siger, jeg skal slå dig ihjel,' forklarer pigen, der forsøgte at kæmpe imod, men endte med at blive stukket gentagne gange i halsen og brystet.

En 16-årig dreng skal to år i fængsel for voldtægt
En 16-årig dreng skal to år i fængsel for voldtægt

Det var først, da et mandligt vidne råbte Hughes an, at han opgav sit foretagende og stak af. Da han kom hjem, ringede han til alarmcentralen og fortalte, at han havde slået en pige ihjel. Pigen var dog imellem tiden blevet hentet og af ambulance og bragt til hospitalet, hvor det lykkedes lægerne at redde hende.

Selve strafudmålingen mod Miles Hughes vil blive afsagt den 24. februar.


LÆS OGSÅ: Anklager: Skærpende at voldtægt foregik på sygehus

LÆS OGSÅ: Kollega: Voldtægtstiltalt overlæge havde temperament

LÆS OGSÅ: Voldtægtsanklaget overlæge: Forhold til læge var gensidigt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Medie: Hooligans planlægger VM-angreb
bt.dk
Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx