Af - 24/01-17 06:57

Stedfar misbrugte pige i årevis: Så kom rockere hende til undsætningStedfar misbrugte pige i årevis: Så kom rockere hende til undsætning

Hun var kun 10 år gammel, da overgrebene startede. I flere år blev hun misbrugt, indtil en dag da hendes redningsmænd kom forbi - i form af en flok fuldvoksne mænd på motorcykler.

storybild

Når man hører om larmende motorcykler og læderveste med logoer, forbinder man det typisk med hensynsløs opførsel, vold og kriminalitet. Der findes dog 'rocker'- grupper som B.A.C.A, der er en undtagelse til den fordom.

Overlæge voldtog reservelæge på sjællandsk sygehus
Overlæge voldtog reservelæge på sjællandsk sygehus

En pige, i retten kaldt FA, oplevede sit livs mareridt, da hendes mor fandt sammen med en ny mand. Hvad moren ikke vidste var, at manden forgreb sig på hendes 10-årige datter, som blev udsat for både voldelige og seksuelle overgreb.

Tre søstre kræver som de første kommunal erstatning
Tre søstre kræver som de første kommunal erstatning

Den lille pige fik det værre og værre, men blev truet til ikke at sige noget

- Jeg spiste ikke, jeg sove ikke – det var det værste tidspunkt i mit liv. Jeg gav op, og alle rundt om mig kunne se det, fortæller FA i et interview med Yahoo.

Betjent skrev frækt med sigtets kone: - Jeg blev smigret
Betjent skrev frækt med sigtets kone: - Jeg blev smigret

Da hun fyldte 12, fortalte pigen det til sin mor, som øjeblikkeligt politianmeldte manden. Tre år gik der før retfærdigheden kunne ske fyldest, men i den periode fortsatte papfaren med at plage moren og datteren.

Pigen kunne ikke sove om natten, kontrollerede konstant om døre og vinduer var låst, og havde generelle overvejelser om selvmord. Indtil en skønne dag, da en flok ‘farlige fyre’ på motorcykler rykkede ud til den lille families hus.

Aaron blev sexmisbrugt af familiens 'gode ven': - Jeg kaldte hende stedmor
Aaron blev sexmisbrugt af familiens 'gode ven': - Jeg kaldte hende stedmor

Motorcykelgutterne kom fra B.A.C.A, ‘Bikers Against Child Abuse’, og efter de havde hørt om den uacceptable situation, kom de pigen til undsætning. De pumpede fyre skiftedes til at holde vagt foran huset, så ingen kunne gøre pigen skade.

- Vi er mere skræmmende end børnenes mishandlere. Vi er mere skræmmende end deres dæmoner. Og det virker, lyder det fra præsidenten, som løfter sløret for gruppens kontroversielle, men godhjertede skræmmekampagne.

Eks-stjerne beskylder sexanklaget træner for
Eks-stjerne beskylder sexanklaget træner for "nøgen massage"

B.A.C.A blev ved familiens hus indtil retssagen, hvor de også eskorterede dem til vidneskranken. Stedfaren fik sin straf, og i dag har pigen det godt, igang med en uddannelse og er lykkelig for B.A.C.As indsats, der reddede hende i en svær tid.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
Undgå gebyrfælder og dårlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx