Af - 18/01-15 16:22

Blev mor til firlinger - døde få timer senereBlev mor til firlinger - døde få timer senere

Donationerne strømmer ind til nyfødte firlinger. Deres mor, 36-årige Erica Morales, døde, inden hun nåede at se de børn, hun så brændende havde ønsket sig

Bildstrecke im Grossformat »

AP

Donationer på tusindvis af kroner er strømmet ind fra hele verden til små nyfødte firlinger fra Phoenix i USA.

De tre piger og en lille dreng blev født torsdag ved kejsersnit, men få timer efter at firlingerne kom til verden, døde deres mor, den 36-årige Erica Morales.

Den tragiske historie har spredt sig til medier i hele verden, og lørdag blev der oprettet en støtteside i Erica Norales navn, så mennesker verden over kan støtte de fire babyer og deres far økonomisk.

Her får hun nyheden om miraklet, som hun ikke turde drømme om
Her får hun nyheden om miraklet, som hun ikke turde drømme om

Det skriver huffingtonpost.com.

Erica Morales, der arbejdede som ejendomsmægler, havde i flere år kæmpet for at blive gravid, og hun og hendes mand Carlos var overlykkelige, da det endelig lykkedes gennem fertilitetsbehandling.

Surprise! Kvinde ventede trillinger, men en ekstra baby gemte sig
Surprise! Kvinde ventede trillinger, men en ekstra baby gemte sig

På Facebook berettede den kommende mor om en lykkelig graviditet, fra hun hørte ikke bare et, men fire hjerteslag, til en fest for de ufødte babyer i december.

Sidste uge skrev Erica Morales på Facebook, at hendes læge havde sagt, at hun klarede sig fænomenalt. Hun havde dog været indlagt siden den 31. uge af graviditeten, fordi lægerne var bekymrede for hendes blodtryk, der var for højt, og dermed kunne resultere i, at hun fik et slagtilfælde.

14-årig pige føder trillinger
14-årig pige føder trillinger

Torsdag kom firlingerne til verden, men noget gik galt, og Erica Morales døde tidligt fredag morgen.

- Hun fik aldrig chancen for at holde dem. Hun nåede aldrig at se dem. Det er så svært at tænke på, fordi hun kæmpede så hårdt for dem, udtalte Erica Morales kusine Nicole Todman til tv-stationen, KSAZ.

Hjemmesiden "Erica's Memorial Fund", der samler penge ind til firlingerne og deres far, er blevet delt mere end 12.000 gange på de sociale medier. Der er indtil videre samlet omkring 120.000 kroner ind fra mere end 600 forskellige donorer.

Målet er at samle 300.000 kroner ind til familien.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx