Af - 07/03-16 19:58

Mor gav bedste navne til seks børn: Sådan navngiver du dit barnMor gav bedste navne til seks børn: Sådan navngiver du dit barn

Har du nogensinde været i tvivl om, hvordan du skal navngive dine børn, når du begynder at få flere og flere? Så giver en mor til seks her sine seks gyldne regler at følge.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik gennem galleriet for at se seks gyldne regler for navngivning af dit barn fra en mor til seks, der har 'Australiens bedst nanvgivede børneflok'.

Bent, Flemming, Birthe eller Fie. Der er mange navne at vælge mellem, når den lille ny er kommet ud og tilslutter sig en allerede voksende flok. En mor til seks påstår at have en håndfuld gyldne regler, der kan bruges til at finde et navn, der ikke giver for meget bøvl.

Det skriver Daily Mail.

Forsker: Her er fremtidens trendy børne-navne
Forsker: Her er fremtidens trendy børne-navne

Chloe Dunstan på 23 år fra Perth, Australien, har fået seks børn, og ifølge Daily Mail er hendes børneflok blevet døbt som 'det bedst navngivede søskendesæt' i hele Australien. Blandt andet fordi navnene både komplimenterer hinanden og er uforudsigelige.

Navnende på Chloe Dunstans seks børn er Otto, Rufus, Henry, Evan, Pearl og Felix, og de gyldne regler, som hun fulgte for at navngive sine børn, kan du se i galleriet over.

NAVNENYT: Noah, Clara og Barca: Se hvilke navne der er hot eller not
NAVNENYT: Noah, Clara og Barca: Se hvilke navne der er hot eller not

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Nikolais modeloptræden deler...
bt.dk
Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Simpelthen fantastiske Simple Minds:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx