Af - 05/01-15 08:49; Opdateret: 05/01-15 09:21

Afbryder ferie: Prins Andrew skal forklare sig for dronningenAfbryder ferie: Prins Andrew skal forklare sig for dronningen

Den engelske prins, der er beskyldt for at have sex med mindreårig, er taget hjem fra skiferien i Schweiz for at forklare sagen for sin mor, dronning Elizabeth.

storybild

54-årige prins Andrew viste sig første gang offentligt, efter sexskandalen brød ud, da han afbrød sin skiferie. (Billede: Polfoto/AP)

Det ser ikke ud til, at den 54-årige engelske prins Andrew slipper ud af den beskidte sexsag lige med det samme.

Nu har han afbrudt sin skiferie i schweiziske Verbier for at forklare hele sagen for sin mor, dronning Elizabeth, hjemme i England.

Blev prins Andrew filmet i pædofile orgier?
Blev prins Andrew filmet i pædofile orgier?

Det er den amerikanske kvinde Virginia Roberts, der anklager den amerikanske mangemillionær Jeffrey Epstein for at have tvunget hende til sex med prins Andrews tre gange, da hun var blot 17 år.

Hjemme i England skal Andrew også mødes med rådgivere og advokater, da Virginia Roberts, ifølge den engelske avis The Telegraph, nu overvejer at fortælle sin historie offentligt og samtidig er ved at skrive en bog om sine erindringer.

Kvinde udpeger engelsk prins i sexslave-sag
Kvinde udpeger engelsk prins i sexslave-sag

Normalt svarer det engelske kongehus ikke igen på sådanne anklager, men i denne sag har det engelske hof set sig nødsaget til at reagere offentligt.

- Vi vil gerne understrege, at hoffet på det kraftigste benægter, at prinsen har haft nogen former for seksuel kontakt eller relation til Virginia Roberts. Anklagerne er falske og uden grund i virkeligheden, lød det tidligere i en pressemeddelse.


LÆS OGSÅ: 13 britiske ministre mistænkes for pædofili

LÆS OGSÅ: 17-årige pige forsøger at råbe verden op: Islamisk Stat holder os som sexslaver

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx