Af Fie West Madsen - 25/10-17 14:05

Far meldte sin tre-årige datter savnet: Nu fortæller han, hvordan han slog hende ihjelFar meldte sin tre-årige datter savnet: Nu fortæller han, hvordan han slog hende ihjel

Forfærdelig sag fra USA.

Texas father changes story about toddler's death: police

Politiet fortæller i videoen fra Reuters ovenfor, hvordan Wesley Mathews har ændret sin forklaringen på, hvad der i virkeligheden skete med hans datter.

Faderen til en tre-årig pige fra Texas har over for politiet indrømmet, hvordan han tvang sin datter til at drikke mælk, indtil hun til sidst blev kvalt og døde.

Det skriver Time og flere internationale medier.

Faderen, Wesley Mathews, havde først meldt sin datter Sherin savnet, men siden har han altså over for politiet ændret forklaring. Det skete i dagene efter, at politiet havde oplyst, at man sandsynligvis havde fundet den lille tre-årige piges lig.

Mandag meldte faderen sig selv til politiet, hvor han afgav sin nye forklaring. Tidligere havde han været anholdt for at bortføre et barn og bringe et barns liv i fare.

Mathews forklaring gik oprindeligt på, at han havde sendt sin datter ud for at stå ved et træ midt om natten som straf for, at hun ikke ville drikke sin mælk. Mandag ændrede han dog den forklaring og har til politiet nu fortalt, hvordan datteren ikke ville lytte til ham, og da hun begyndte at drikke mælk af sig selv, 'assisterede han hende fysisk', indtil hun 'begyndte at blive kvalt', lyder det fra myndighederne.

'Til sidst kunne Wesley Mathews ikke længere mærke en puls på barnet og mente, hun var død,' står der ifølge Time i politirapporten på sagen.

Ifølge politiet fjernede faderen efterfølgende datterens lig.

Søndag fandt politiet et lig godt 800 meter fra hjemmet, og tirsdag kunne man endelig bekræfte, at der var tale om liget af tre-årige Sherin.

Efter faderens nye forklaring er han nu sigtet for at gøre skade på et barn og udføre en forbrydelse af første grad, som er den mest alvorlige kategori i det amerikanske retssystem. Han er nu varetægtsfængslet med en kaution sat til en million dollars svarende til godt 6,3 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kraftig brand i villa: Politiet beder...
bt.dk
Line Baun: Måske sidder de og får sig...
bt.dk
Følg Superligaen her: Gæsterne bedst...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx