Af David Andersen - 15/09-17 08:57

Mystisk lidelse slog hende ihjel: 16-årige Jasmine død af at spise sit hårMystisk lidelse slog hende ihjel: 16-årige Jasmine død af at spise sit hår

En engelsk teenager er død på grund af en hårbold i maven.

storybild

(Privatfoto)

Den 16-årige studerende Jasmine Beever fra Skegness i England er det seneste dødsoffer for den ekstremt sjældne sygdommen Rapunzel-syndrom.

Det er en tarmsygdom, som rammer ofre for lidelsen Trichophagia - de spiser deres eget hår, og får hårbolde i maven, som giver infektioner.

Jasmine Beever (til venstre på billedet) var i skole 7. september, da hun pludselig bukkede under for sygdommen og faldt om på gulvet. Hun blev bragt til et hospital, hvor det lykkedes at genoplive hende, men hendes liv stod ikke til at redde, og hun afgik ved døden 15 minutter senere, skriver Lincolnshirelive.co.uk.

Senere blev dødsårsagen fastslået til at skyldes en hårbold, der skabte et mavesår, der til sidst lukkede hendes vitale organer ned. Hun havde gennem en periode spist sit eget hår.

»Jasmine var fantastisk. Hun var et af de børn, som altdi kunne få et trist ansigt til at smile. Hun boblede simpelthen«, siger Donna Marshall, mor til Jasmines veninde Billie Marshall, der ses til højre på billedet herover.

»Hun var sådan en skat. Jeg kommer til at savne hende forfærdeligt meget. Vi er alle i chok«, siger 45-årige Donna Marshall til Lincolnshirelive.

Marshall-familien har startet en indsamling til Jasmines Beevers familie via Justgiving.com, og der er i skrivende stund indsamlet 23.500 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Han står bag USA's mest omtalte bog:...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx