Af Trine Steengaard Nielsen - 17/11-17 18:10; Opdateret: 17/11-17 18:26

Martins dom over Teslas opsigtsvækkende afsløring: Den ligner et tog, der er skåret over Martins dom over Teslas opsigtsvækkende afsløring: Den ligner et tog, der er skåret over

Langtfra en almindelig lastbil.

lastbilchauffør Martin Nielsens dom over Teslas nye el-lastbil.

Øverst i tv-klippet kan du høre lastbilchauffør Martin Nielsens dom over Teslas nye el-lastbil. 

Elbilproducenten Tesla lancerede torsdag aften sin første lastbil nogensinde. Men den ligner langt fra en almindelig lastbil.

El-lastbilen kan køre 800 kilometer i høj fart og med fuld last på en enkelt opladning.Teslas karismatiske stifter, Elon Musk, gav ved begivenheden ikke en pris på den kommende lastbil, men han siger, at en normal diesellastbil er »20 procent dyrere per mil end Teslas lastbil.«Den kan angiveligt køre knap 650 kilometer efter en halv times opladning.

Men Teslas nye lastbil imponerer ikke 35-årige Martin Nielsen, der har været lastbilchauffør i 13 år. For ham betyder lastbilens udseende meget, da en stor del af chaufførens identitet er forbundet med det.

»Jeg synes, at Teslas nye lastbil er for strømlinet at se på. Den ligner et tog, der er cuttet af.«

Lastbilen hører til i kategorien Class 8, som er kategorien for de største lastbiler. Den kan dermed fragte last som enhver anden lastbil.

Lastbilens førerhus består af et enkelt sæde, der er placeret centralt for at forbedre førerens udsyn. Derudover er der to touchskærme i førerhuset.

Det er endnu uvist, hvornår lastbilen kommer på markedet.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx