Af - 17/04-16 16:41

Kikset tatovering? Ikke når du læser, hvorfor hun fik den lavetKikset tatovering? Ikke når du læser, hvorfor hun fik den lavet

Zara Gabriels datter lider af en sjælden hjernesygdom, som meget få kender til. Det vil hun lave om på med en tatovering.

Bildstrecke im Grossformat »

36-årige Zara Gabriel fra Ramsgate i England har fået lavet en kæmpe tatovering over højre bryst, som nok kan få mange til at spørge, hvad pokker meningen er med.

Og det håber hun netop, at folk vil gøre.

Hendes 14-årige datter Eleanor lider af en yderst sjælden sygdom, der medfører store smerter og har givet hende stærkt nedsat kropsfunktion.

Det skriver Kent Online.

TV: Lille Leo får specielle briller - her ser han sin mor for første gang
TV: Lille Leo får specielle briller - her ser han sin mor for første gang

Sygdommen er en kombination af muskelsvind, hjertemuskelsygdom, dystoni og en genetisk mutation. En kombination, som kun fem mennesker i hele verden lider af.

For at hjælpe Eleanor til en tålelig tilværelse, har læger boret hul i hendes hjerne og indsat elektroder, som sammen med en stimulator i hendes brystkasse gør det nemmere for hende at bevæge kroppen. Indgrebet kaldes DBS.

Familien har måttet kæmpe med mange ubesvarede spørgsmål gennem årene, fordi der er så lidt information tilgængelig om lidelsen, og derfor har Zara Gabriel nu sat sig for at sprede mere viden om emnet.

GENIALT: Sådan vil Kevin med muskelsvind rejse verden rundt
GENIALT: Sådan vil Kevin med muskelsvind rejse verden rundt

- Jeg elsker gotiske ting, og jeg er en stor horror-fan, og jeg har altid gerne villet have en kranie-tatovering, men ikke en, som alle andre har, siger hun til Kent Online.

- Så jeg besluttede at få Eleanors hjerne-røntgen-fotografi tatoveret på brystet som en hyldest til hendes mod og for at skabe opmærksomhed om dystoni og DBS, siger Zara.

Familien har startet en indsamling på GoFundMe for at få råd til vandterapi til Eleanor.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du prøve tatoveringen, før den bliver permanent

LÆS OGSÅ: Er det her Danmarks dummeste og mest upassende tatovering?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx