Af - 03/01-15 14:39

Nybagt forældrepar slipper for regningen: Skal ikke betale for fødselNybagt forældrepar slipper for regningen: Skal ikke betale for fødsel

Deres søn blev født alt for tidligt, mens de var på ferie i New York. Hospitalsopholdet så ud til at koste Katie Amos og Lee Johnston millioner, men nu har hospitalet ændret mening.

storybild

Det engelske par, der blev forældre 11 uger for tidligt i New York og derfor kunne se frem til en regning af de helt store på grund af utilstrækkelig forsikring, er blevet reddet på målstregen.

Det skriver The Guardian.

Katie fødte for tidligt: Nu sidder hun på milliongæld
Katie fødte for tidligt: Nu sidder hun på milliongæld

1,2 millioner så det ellers ud til, at det unge par skulle betale for opholdet på hospitalet, der kommer til at vare til marts, hvor deres lille søn, Dax, er stor nok til flyveturen over Atlanten.

Men nu skifter hospitalet mening.

- Lenox Hill Hospital fortsætter med at arbejde med forsikringen angående betaling for hospitalets ydelser, anæstesi og lægehjælp. Vi vil sikre, at det ikke får nogen økonomiske konsekvenser for familien, lyder det i en pressemeddelelse.

- Derudover går vores ansatte alt i deres magt for at hjælpe familien med at finde et sted at bo, mens de er her og med at kommunikere med deres familie i England.

Forældre på lyserød sky: Baby født på fly
Forældre på lyserød sky: Baby født på fly

En af familiens venner har startet en indsamlingsside, hvor folk kan donere penge til Dax. Her er der indsamlet knap 60.000 kroner indtil videre.

LÆS OGSÅ: Sue har været gravid i mere end 12 år: Nu er barn nummer 18 på vej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx