Af - 04/04-16 10:49

Fastfood-medarbejdere advarer: Dette skal du aldrig bestilleFastfood-medarbejdere advarer: Dette skal du aldrig bestille

Tidligere fastfood kokke og service-medarbejdere fortæller i en tråd på hjemmesiden Reddit, hvilke ting, du ikke skal bestille på din lokale fastfood restaurant.

Bildstrecke im Grossformat »
På Reddit deler brugere, som enten er nuværende eller tidligere medarbejdere i en fastfood restaurant, deres tanker om, hvilke bestillinger, der er en god idé at holde sig fra. Klik gennem galleriet for at se nogle udpluk. Ifølge nogle brugere, er der nogle fastfood restauranter derude, som er en god idé at holde sig fra. 'Har akkurat forladt McDonald's efter et år. Køb ikke deres nuggets eller milkshakes' - sexybethany I tråden bliver der ofte diskuteret 'friske pomfritter'. Rådet lyder, at du ikke skal bestille det. Udover at det vil tage lang tid, så hader medarbejderne det. 'Ost fra McDonalds om sommeren. Fluer lander konstant på det shit' - NeuroApathy Flere advarer mod at bestille mad hos Burger King sent om aftenen/natten. Der er, ifølge brugerne, på de tidspunkter meget mad, der blev lavet for meget lang tid siden. 'Tidligere KFC kok her. Jeg anbefaler ikke at bestille KFC's sovs. Den er primært lavet af beskidt olie, der ophobes i bunden af beholderne i løbet af dagen og bliver så serveret for kunderne dagen efter' - JoeyBosa 'Bestil ikke andet end kylling fra KFC. Det andet er frossent affald' - JexInfinite. 'Bestil IKKE noget fra Starbucks' hemmelige menu, såsom 'Butter beer frappe' eller andet lort som det. Vi har ingen anelse om, hvordan vi laver det. Det er udelukkende noget opdigtet noget, som kunderne mener smager af noget specielt. Og bliv ikke sure på os, hvis vi ikke kender til det. Det er ikke på menuen' - miss0tique. 'Tun sandwiches er 80 procent mayonnaise - karmavirus. 'Jeg anbefaler, at i holder jer fra tun- og kødbolle sandwichen. Med mindre du ved med sikkerhed, at det er friskt' - Farathil.

Et opråb til nuværende og tidligere fastfood medarbejdere har fået en diskussionstråd på underholdningsmediet Reddit til at gløde. De er blevet bedt om at fortælle i mere eller mindre flatterende vendinger om bestillinger, du ikke burde bestille.

Det skriver Metro.

Fedt, skrald og snavs: Her er Danmarks værste Burger King
Fedt, skrald og snavs: Her er Danmarks værste Burger King

Over 16.000 kommentarer er det blevet til i tråden, hvor restauranter som McDonalds, Burger King, Subway og andre mere eller mindre kendte kæder bliver nævnt. Mange af historierne er personlige og lokale oplevelser, som ikke nødvendigvis har med kædens politik at gøre.

Forstyrrende fortællinger er det dog stadig.

Fødevarestyrelsen beslaglægger 300 kg kød fra Burger King
Fødevarestyrelsen beslaglægger 300 kg kød fra Burger King

Klik gennem galleriet for at se nogle af de udvalgte kommentarer. Og se hele tråden på Reddits hjemmeside.


LÆS OGSÅ: Fluer og fedtrander: Burger King får stor bøde for ussel hygiejne

LÆS OGSÅ: McDonald's får bødesmæk for klam hygiejne

LÆS OGSÅ: Mand anklager KFC: Fik 'dybstegt rotte'!

LÆS OGSÅ: Fastfoodgiganter klar til priskrig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Politiet leder efter flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx