Af - 23/08-15 20:39

Han mistede synet: Derfor skal du tage kontaktlinserne ud, når du soverHan mistede synet: Derfor skal du tage kontaktlinserne ud, når du sover

39-årige Chad Groeschen sov med sine kontaktlinser en enkelt nat, og da han vågnede, var hans liv forandret for altid.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan være fristende at sove med kontaktlinserne i - men det kan gå helt galt. Amerikanske Chad Groeschen sov med linserne i en enkelt nat, og endte med at blive blind på det ene øje. Det skriver den amerikanske avis Huffington Post.

Den 39-årige mand opdagede først, at hans ene øje kløede, og han troede derfor først, at det bare var allergi. Men da han vågnede dagen efter, var øjet nu klistret, og hans syn var svækket. Dagen efter blev synet endnu værre.

TV: Er det her verdens uhyggeligste computerspil?
TV: Er det her verdens uhyggeligste computerspil?

Chad Groeschen tog til øjenlæge, hvor de fortalte, at der var en infektion i hans øje. Denne infektion kan opstå fordi der er kommet en bakterie ind under linsen.

Lægerne gav ham antibiotika, som tog infektionen, men desværre var der allerede udviklet et sår på hornhinden - og derfor er han nu blind på det ene øje.

Ifølge Chad Groeschen skulle det ståpå kontaktlinsernes æske, at det er ok at sove med dem. Men øjenlæge William Faulkner som behandlede Chad Groeschen fortæller, at det ikke er en god idé at beholde kontaktlinserne i natten over.

LÆS OGSÅ: Se klippet der får dit hjerte til at smelte: Her ser baby sine forældre rigtigt for første gang

LÆS OGSÅ: Blind hund blev ved med at støde ind i ting: Ejere kom på kreativ løsning

LÆS OGSÅ: Kendt film-dværg om handicap: Stop med at være så forbandet korrekt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx