Af Sebastian Kirk - 25/09-17 18:05

Foto af modigt kærestepar går verden rundt: Kan du se hvorfor?Foto af modigt kærestepar går verden rundt: Kan du se hvorfor?

En fotoserie af et amerikansk par går verden rundt, fordi tusindvis af mennesker finder det inspirerende.

storybild

Stephanie og Arryn har været forlovet siden februar i år.

'En kvindes størrelse gør hende på ingen måde til en dårligere hustru eller kæreste.'

Sådan lyder én af mange tusind kommentarer til en fotoserie af et amerikansk kærestepar, som en fotograf for nylig delte på Facebook.

På billederne ser man parret Arryn og Stephanie - næsten helt afklædte - i forskellige kærlige positioner i en sø. Og det lader til, at fotografen Bria Terry fra Wolf & Rose Photography har gjort noget rigtigt, for folk ELSKER billederne.

65.000 mennesker har liket settet, 85.000 har delt det, og mere end 10.000 mennesker har efterladt (primært positive) kommentarer.

'Jeg hader normalt sådanne billeder, men ærligt talt synes jeg, det her er smukt. Hun er beskeden, selv om hun er topløs, og billederne skriger ikke 'se mig, jeg er en stor kvinde', men derimod 'jeg er en forelsket kvinde',' skriver Kaley Materna eksempelvis.

'Det her gør mig så glad i hjertet og giver mig håb som en stor kvinde for, at ikke alle mænd bekymrer sig om din størrelse,' skriver Samantha Shipley.

'Det her er nok noget af det smukkeste og mest inspirerende, jeg nogensinde har set,' indskyder Taylor Nicole.

Mange andre skriver, at de ville ønske, de selv havde selvtillid nok til at stille sig op og få taget lignende billeder. I et interview med Huffington Post forklarer Stephanie da også, at hun havde det lidt svært, da billederne skulle tages.

»Jeg var så nervøs for at se det endelige resultat. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men da jeg så albummet, var jeg chokeret. Jeg ser så forelsket og selvsikker ud. Ethvert menneske burde have mulighed for at se sig selv i det lys - det er virkelig øjenåbende,« fortæller Stephanie og supplerer:

»Jeg har aldrig før følt mig så attraktiv.«

Hun fortæller desuden, at hun og Arryn har været forlovet siden februar, og at de planlægger at blive gift til februar 2019. Han har været en stor del af årsagen til, at hun har lært at elske sig selv.

»I løbet af vores forhold har der aldrig været et tidspunkt, hvor han har fået mig til at føle mig usikker på mig selv. For ham er det ligemeget, om jeg ikke har vasket mit hår i to måneder, eller jeg ikke har barberet ben i over en måned. Han elsker mig for den, jeg er,« siger Stephanie.

Du kan se alle billederne - og læse de mange, mange kommentarer - i opslaget herunder:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Væbnet betjent blev uden for skole...
bt.dk
Simpel blodprøve kan afsløre...
bt.dk
Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx