Af - 27/08-15 19:42

Svensker anklaget for at tvinge eks-kone til at bo i kælderhulSvensker anklaget for at tvinge eks-kone til at bo i kælderhul

En 25-årig mand skal have mishandlet sin samlever igennem to år, mener politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

En ung svensk mand har mishandlet sin tidligere kone gennem to år ved blandt andet at tvinge hende til at bo i et jordhul under sit soveværelsesgulv.

Det mener svensk politi i hvert fald at kunne bevise, skriver lokalmediet Borås Tidning.

Den unge mand er nu tiltalt for grov frihedsberøvelse og for dyrplageri, da han over flere gange, ifølge anklagen mod ham, skal have mishandlet og dræbt kvindens kæledyr.

Parret mødte hinanden i 2011, og de giftede sig i 2013. Mishandlingen skal være begyndt kort inde i forholdet, men da der ifølge kvinden 'blot' var tale om mindre krænkelser, håbede hun at situationen ville ændre sig til det bedre, da de blev gift.
Men først her eskalerede fornedringen.

Politi finder rædselskælder i Norge indrettet til kidnappede børn
Politi finder rædselskælder i Norge indrettet til kidnappede børn

I 2013 flyttede parret til Svenljunga kommune øst for Göteborg, men kort herefter søgte kvinden om at blive skilt.

Herefter begyndte den 25-årige at dukke op hos hende, hvor han over flere gange på uhyrlig vis har mishandlet og dræbt flere af hendes kæledyr.

Om det skyldes psykisk terror står indtil videre usagt. Men manden flyttede efterfølgende ind hos kvinden igen, og nu steg volden endnu engang.

Tragedie: Dansk-amerikansk far slår sin familie ihjel
Tragedie: Dansk-amerikansk far slår sin familie ihjel

Kvinden beskriver, hvordan hun isolerede sig mere og mere, og at hun ikke fik lov til at have kontakt med venner eller familie på grund af hans jalousi.

I soveværelset anlagde den 25-årige et fangehul under gulvet. Mindst otte gange skal kvinden have været låst inde i jordhullet, som kun kunne åbnes oppefra.

Den tiltaltes advokat, Rasmus Collin, vil ikke kommentere sagen men siger, at den 25-årige, der for nylig er dømt for dyrplageri i en anden sammenhæng, nægter sig skyldig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx